Adviseur Sociale zaken & Werkgelegenheid

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
23-05-2016
Periode
Binnen een jaar
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Stadskanaal
Reacties
0
Bekeken
996
Status
Gesloten
Referentie
IGB67450295

TOP-Opdrachtgevers

  • Yacht bv 32 opdrachten
  • H Consultancy Groep b.v. 2563 opdrachten

Omschrijving

Bedrijfsomschrijving

Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers maar ook met kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Mocht u binnen 3 werkdagen niets horen bel ons dan even, dan is er mogelijk iets fout gegaan. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Functieomschrijving

Startdatum

20-6-2016

Einddatum

31-12-2016

Optie op verlenging

Ja

Aantal uur per week

16

Sluitingsdatum

3-6-2016 om 16:00 uur

Als adviseur behandel je voorlopige voorzieningen, bezwaar- en beroepschriften en vertegenwoordig je het college bij de rechtbank en centrale raad van beroep. Je vertaalt beleid naar procedures, processen en werkinstructies, je ontwikkelt en implementeert kwaliteitsbewakingsinstrumenten en monitort externe contractpartners op gemaakte afspraken en resultaten. Je houdt steekproefsgewijze kwaliteitscontroles (waaronder audits). Je toetst op rechtmatigheid en doelmatigheid en doet aanbevelingen om de kwaliteit te verbeteren.

Context

De afdeling Maatschappelijke Zaken is onder meer verantwoordelijk voor de uitvoering van verschillende door de gemeente uit te voeren wetten en regelingen, zoals de Participatiewet, Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo) en de jeugdwet.
Het team bedrijfsvoering biedt hierbij ondersteuning aan zowel de beleidsmedewerkers als aan de consulenten. De adviseur is verantwoordelijk voor een optimale dienstverlening aan de medewerkers van de eigen organisatie. De werkzaamheden worden gekenmerkt door advisering en coördinatie / beheer van de specifieke vakgebieden. Binnen het team zijn momenteel 3 adviseurs werkzaam.

Functie-eisen

  • minimaal HBO werk- en denkniveau (met HBO diploma)

  • Werkervaring in de participatie en jeugdwet. Recente werkervaring niet ouder dan twee jaar bij een gemeente

  • Binnen de afgelopen 5 jaar werkzaam geweest in een functie binnen een werkveld dat hetzelfde is of in grote mate vergelijkbaar met deze functie

  • affiniteit en ervaring met de Participatiewet en de Jeugdzorg

  • in staat is om zelfstandig te werken

  • kennis van organisatie- en bedrijfsprocessen heeft

  • planmatig en projectmatig kan werken

  • die initiatiefrijk, daadkrachtig, oplossingsgericht en verantwoordelijk is

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten