Senior Projectmanager (Facilitair & ICT)

Opdrachtgever
Computer Futures
Geplaatst op
24-05-2016
Periode
Niet relevant
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Rotterdam
Reacties
0
Bekeken
9
Status
Gesloten
Referentie
CF-12471172_1464077813

TOP-Opdrachtgevers

  • H Consultancy Groep b.v. 2529 opdrachten
  • Yacht bv 31 opdrachten

Omschrijving

Zeer interessante opdracht voor een zeer ervaren interim projectmanager Real Estate Services (RES) in combinatie met ICT die graag werkt in het onderwijs.

De Erasmus Universiteit Rotterdam is nu op zoek naar een zeer ervaren projectmanager RES. Er wordt minimaal 10 jaar specifieke ervaring gevraagd op het raakvlak tussen RES en ICT. Tijdens dit project van meerdere maanden (nader te bepalen, maar doorlooptijd is lang) werk je vanuit de campus in Rotterdam.

Senior Projectmanager Real Estate Services (RES) & ICT

Fulltime

In de functie van freelance/interim- Senior Projectmanager Real Estate Services (RES) & ICT werk je voornamelijk aan:

1 het in kaart brengen van de ICT componenten en noodzakelijke werkzaamheden binnen het overkoepelende CIO Programma (zie bij achtergrond bij de inhuurbehoefte)
2 het bepalen van de noodzakelijke behoefte aan ICT resources en middelen (in- en extern) en het opstellen en vastleggen van (resource-) planningen daarvoor waarbij je afstemt met het management van ITS en ITD

3 opstellenprojectplanning(en) metalsbelangrijkespeerpunten

* met management ICT afgestemde resource planningen (financieel, materieel en personeel)
* met management ICT, programma management en andere stakeholders afgestemde plannen van aanpak

* vertegenwoordigen ICT binnen het Programma CIO
* signaleren samenhang/conflicten van/tussen ICT (deel-) projecten vanuit het CIO programma met andere ICT projecten uit de projecten portfolio van de EUR
* het (laten-) opstellen van offertes door en werkopdrachten voor externe leveranciers
* het opstarten en (laten) uitvoeren van ICT deelprojecten
* voortgangsbewaking van zowel de werkzaamheden van de EUR eigen interne ICT afdelingen als van werkzaamheden die worden uitgevoerd door externe leveranciers

In eerste instantie, gedurende de eerste drie maanden, ligt de nadruk vooral op 1 t/m 5 waar het gaat om het bepalen en vastleggen van de ICT bijdrage in het CIO programma. Op dit moment is de grootste behoefte om op korte termijn een zo diepgaand mogelijk inzicht en duidelijkheid te krijgen in de noodzakelijke en gewenste ICT inzet binnen het CIO programma en een vertaling daarvan in plan(nen) van aanpak. Waar nu al noodzakelijk speelt ook al de uitvoering en bewaking van ICT (deel-) projecten.

Als projectmanager rapporteer je langs meerdere lijnen. Functioneel, vanuit je Programma verantwoordelijkheid, aan de Programma Manager CIO. Vanuit je ICT verantwoordelijkheid rapporteer je functioneel en hiƫrarchisch aan de manager Projectmanagement & Consultancy binnen de unit IT-Development (ITD).

Om de rol goed te kunnen vervullen ben je een zelfstarter, pro-actief, initiatiefrijk, een ervaren teamlead, leg je de verbinding en laat je mensen samenwerken. Tegelijk geef je duidelijk en effectief sturing en escaleer je wanneer noodzakelijk. Kwaliteitsbewustzijn staat hoog in je vaandel.

Technisch / IT inzicht en kennis (IT Infra architectuur, netwerk componenten, etc.) maar ook affiniteit met nieuwbouw en verbouw en (IT) inrichting van gebouwen zijn een absolute noodzaak om de verbinding met externe leveranciers te kunnen leggen en de schakel tussen ICT en de andere het project en de externe leveranciers te kunnen zijn.

Projectdetails

De inzet gedurende de eerste drie maanden (vanaf startdatum) is gemiddeld 40 uur per week. In deze periode ligt de nadruk op het verkrijgen van een zo diepgaand mogelijk inzicht en duidelijkheid ten aanzien van de noodzakelijke en gewenste ICT inzet binnen het CIO programma en een vertaling daarvan in plan(nen) van aanpak. Werkzaamheden die al wel zijn gestart dienen projectmatig aangestuurd te worden. Inzet na deze eerste drie maanden is mede afhankelijk van deze eerste planning en de definitieve besluitvorming over het CIO programma. Het CIO programma is zijn geheel heeft een looptijd van meerdere jaren.

Navraag van referenties kan onderdeel uitmaken van de selectieprocedure. De werkzaamheden starten zo spoedig mogelijk en zijn op basis van een contract voor minimaal drie maanden.

Deelnemers dienen rekening te houden met selectiegesprekken tussen: 06-06-2016 t/m 09-06-2016, exacte datum en tijdstip volgen nog. Kandidaten dienen persoonlijk aanwezig te zijn tijdens het gesprek.

Wat is jouw profiel?

* Universitaire opleiding gevolgd/afgerond (MUST)
* Prince2 practitioner of PMI/PMP of IMPA-C (of B) gecertificeerd (MUST)
* CEFR Engelse taalvaardigheid
* Minimaal 10 jaar ervaring als projectmanager op het raakvlak tussen RES (Real Estate Services) en ICT
* Ervaring met MS-project

Interesse?
Ben je geĆÆnteresseerd in deze opdracht van Senior Projectmanager Real Estate Services (RES) & ICT? Solliciteer dan nu via de link. Er wordt dan z.s.m. contact opgenomen voor de details. Als je eerst met een consultant uit het IT-team wilt spreken over dit project, neem dan contact op met Sebastiaan Melief via 010 206 9800.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten