ICT Ontwikkelaar: Inspire .net

Intermediair
FixedToday
Geplaatst op
24-05-2016
Periode
Binnen een jaar
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Best
Reacties
0
Bekeken
671
Status
Gesloten
Referentie
Roos Goed

TOP-Opdrachtgevers

  • KPN Consulting 238 opdrachten
  • Yacht bv 32 opdrachten
  • Helion IT 163 opdrachten

Omschrijving

Standplaats

Best

Deadline

25-5-2016 10.00 uur

Tarief

In overleg

Startdatum

zsm

Einddatum

31-12-2016

Inzet

90%

Let op

2 weken kostenloos inwerktermijn van toepassing

Projectnaam / Projectname
Betreft ontwikkeling van/aan onderdelen van Inspire (generieke componenten), meewerken aan de ontwikkeling van de omgeving waarin Inspire draait waaronder .net toepassingen en update naar v10 en implementatie Domtrack (logistieke proces rondom Inspire).

Kern/Doel van de functie
De ICT Ontwikkelspecialist is gericht op het definiëren, ontwerpen en realiseren van DM ICT oplossingen, zodanig dat aansluiting wordt gevonden bij relevante ontwikkelingen en behoeften binnen en buiten de organisatie. Hiermee worden opdrachtgevers ondersteund bij het realiseren van de business doelstellingen en worden doelstellingen van de ICT-omgeving gerealiseerd.

De ICT Ontwikkelspecialist \draagt bij aan de realisatie van nieuwe/gewijzigde DM infrastructuur software modules, door het zelfstandig plannen en verrichten van een geheel aan ontwerp-, bouw- en test werkzaamheden. Voert impactanalyses uit waarbij zelfstandig de maak- en haalbaarheid van de ontworpen DM infrastructuur softwaremodules wordt getoetst. De ICT ontwikkelaar weet problemen in de uitvoering zelfstandig op te lossen en draagt een vakinhoudelijke bijdrage bij aan het tot stand komen van het functioneel ontwerp. Hiervoor is conceptueel inzicht in het vakgebied Document Management benodigd.

De ICT ontwikkelspecialist neemt deel aan projecten en er is sprake van het coachen van minder ervaren collega’s en de ICT ontwikkelspecialisten.

Organisatorische positie
De ICT Ontwikkelspecialist ontvangt hiërarchisch leiding van de leidinggevende van het team Ontwikkeling.

Functie eisen

Opleiding richting ICT of bedrijfskunde
HBO 3 - 5 jaar ervaring/WO 1 – 3 jaar ervaring
Het gaat hier om sterke kennis rondom Inspire (expert) en daarnaast kennis van .net. Daarnaast is kennis van DomTrack gewenst.

De gevraagde skills duidelijk in de motivatie of CV naar voren laten komen. Reageren kan nog tot woensdag 25 mei 09:00 uur door middel van een cv in word format en een korte motivatie met vermelding van beschikbaarheid en tarief.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten