Toezichthouder Zuidas

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
24-05-2016
Periode
Niet relevant
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Amsterdam
Reacties
0
Bekeken
1078
Status
Gesloten
Referentie
IGB67522806

Omschrijving

Bedrijfsomschrijving

Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers maar ook met kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Mocht u binnen 3 werkdagen niets horen bel ons dan even, dan is er mogelijk iets fout gegaan. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Functieomschrijving

Startdatum

01-07-2016

Einddatum

30-06-2017

Optie op verlenging

Ja

Aantal uur per week

36

Sluitingsdatum

01-06-2016 om 10:00 uur

Het Ingenieursbureau is de partner binnen Amsterdam voor inkoop, techniek en projectrealisatie voor de grond, weg en waterbouw. We zijn lead buyer voor de fysieke sector. We werken aan projecten van planvorming tot en met uitvoering. In de uitvoering zijn we verantwoordelijk voor directievoering en toezicht namens de opdrachtgevende diensten van de gemeente Amsterdam. Traditioneel werken we veel met RAW bestekken, maar we zien een verschuiving naar andere contractvormen. We maken gebruik van nieuwe vormen van contractbeheersing zoals VISI en KPD bestekadministratie.

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en ervaren toezichthouder die goed in teamverband kan werken. Een toezichthouder die zich kan aanpassen aan de dynamiek en gewenste kwaliteitsniveau van de Zuidas. Eigenschappen voor succes in deze functie zijn een praktische insteek, zelfstandigheid, stressbestendigheid, proactieve instelling, resultaatgerichtheid en goede communicatieve vaardigheden. Het vakgebied van deze opdracht is grond- weg- en waterbouw. Specifiek gaat het om gebiedsontwikkeling, maaiveldinrichting, boven- en ondergrondse infra. Als vakbekwame en zelfstandige toezichthouder ga je je breed inzetten voor de projecten in uitvoering op de Zuidas. Je zal vooral buiten op de bouwplaats aanwezig zijn, vaak op meerdere locaties en projecten tegelijk. Je houdt toezicht op het werk van de aannemer en je werkt daarom ook buiten de normale tijden. Dan kan 's avonds, 's nachts of in het weekend zijn. Je kent het bestek of contract tot in de details. Je hebt inzicht in de risicovolle activiteiten, en daar richt je je op bij controle van het werk van de aannemer.

Als toezichthouder neem je een groot deel van de administratieve kant van het werk op je. Je beheert de stukken, maakt verslagen van bouwvergaderingen, zorgt dat het dossier goed bijgehouden wordt en houdt het risicodossier en de vergunningen bij. In de ontwerpfase ben je betrokken bij het toetsen van het bestek op uitvoerbaarheid en kom je met verbetervoorstellen. Verder stel je toezicht- of V&G plannen op. Daarvoor werk je nauw samen met de projectleiders, werkvoorbereiders en specialisten van het ingenieursbureau. Je kan ook ingezet worden voor monitoringactiviteiten tijdens uitvoering van een project of als verkeersregelaar. De complexiteit van het werk zit soms in de techniek, soms in de dynamische en veeleisende Zuidas omgeving en soms in de belangen van betrokken partijen, maar meestal in alle drie. Over je werk communiceer je naar projectleider en directievoerder.

 

Functie-eisen

 • Je hebt minimaal een afgeronde HBO opleiding in de richting van Civiele Techniek.

 • Je hebt minimaal 7 jaar ervaring, die in ieder geval in de afgelopen 5 jaar, is opgedaan met toezicht en/of directievoering op de volgende terreinen:

 • maaiveldinrichting, infrastructuur, kabels- en leidingen binnen een grootstedelijke omgeving.

 • Je hebt aantoonbare kennis van wet- en regelgeving.

 • Je bent in het bezit van een geldig VCA certificaat.

 • Je bent bereid om op onregelmatige uren te werken (nacht- en weekendwerk).

-Je kunt motiveren je solliciteert en waarom je de geschikte kandidaat bent voor deze functie.

Gewenst wordt dat de kandidaat

 • Ervaring heeft met het begeleiden van constructief werk.

 • Beschikt over een aanstellingspas als verkeersregelaar.

 • Ervaring heeft met VISI en KPD bestekadministratie.

 • Kennis van en ervaring met diverse contractvormen, zoals OMOP, UAV-GC en RAW.

 • Werkervaring heeft bij een G4-gemeente.

Van alle medewerkers van de Gemeente Amsterdam wordt verwacht dat zij Open, Actief en Integer zijn.

Voor toezichthouders gelden de competenties

 • analytisch vermogen

 • omgevingsbewustzijn/omgevingssensitief

 • klantgerichtheid

 • samenwerken

 • resultaatgerichtheid

 • verantwoordelijkheid

Deze competenties worden tijdens het matchgesprek beoordeeld. Je bent in staat om deze competenties tijdens het gesprek aan te kunnen tonen.

 

 

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten