Vergunningverlener APV / Bijzondere Wetten

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
24-05-2016
Periode
2 tot 6 maanden
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Nee
Reacties
0
Bekeken
353
Status
Gesloten
Referentie
IGB67536095

Omschrijving

Bedrijfsomschrijving

Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers maar ook met kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Mocht u binnen 3 werkdagen niets horen bel ons dan even, dan is er mogelijk iets fout gegaan. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Functieomschrijving

Startdatum

06-06-2016

Einddatum

01-12-2016

Optie op verlenging

Ja

Aantal uur per week

36

Sluitingsdatum

30-05-2016 om 09:00 uur

Je bent verantwoordelijk voor het afhandelen van vergunningen op het gebied van APV en bijzondere wetten. Ook omgevingsvergunningen (Wabo, activiteiten kap en inrit) en vergunningen op het gebied van kabels en leidingen (AVOI) maken deel uit van je takenpakket. In het kader van je functie werk je veel samen met in- en externe partners op het gebied van openbare orde en veiligheid. Ook het adviseren over aanpassing van de APV kan tot je takenpakket horen.

Gespreksplanning
Uit de top 10 van kandidaten wordt door de gemeente bepaald welke kandidaten uitgenodigd worden voor een sollicitatiegesprek. ​De gesprekken vinden plaats op donderdag 2 juni 2016. We vragen kandidaten hier uitdrukkelijk rekening mee te houden.

 

Functie-eisen

Kandidaatomschrijving

  • Minimaal MBO+ werk- en denkniveau;

  • Ervaring met Squit XO (Harde eis);

  • Een integrale en op samenwerking gerichte instelling;

  • Accuraat, evenals klant- en resultaatsgericht werken;

  • Goede mondelinge en schriftelijke communicatieve vaardigheden;

  • Aantoonbare meerjarige ervaring binnen het vakgebied;

  • Affiniteit met het werken in een bestuurlijke omgeving;

  • Op CV aantoonbaar kennis van Bestuursrecht én APV, aantoonbaar te maken door een afgeronde training, dan wel opgedane werkervaring.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten