Ervaren sociaal wetenschappelijk onderzoeker

Intermediair
Detabem
Geplaatst op
25-05-2016
Periode
2 tot 6 maanden
Uurtarief
60
Op locatie
Lelystad
Reacties
1
Bekeken
461
Status
Gesloten

Omschrijving

Start

6-6-2016

Eind

3-12-2016

Verlenging

ja , 2x 3 mnd

Uren

20 uur/ week

Indienen

30 mei

Gesprekken

Donderdag 2 juni

Detabem is op zoek voor de gemeente Leystad naar een ervaren sociaal wetenschappelijk onderzoeker.

De afdeling Beleid
De Afdeling Beleid is binnen de organisatie een professionele beleidsafdeling die het college van B&W en de raad van de gemeente adviseert en ondersteunt door het maken van samenhangend sociaal en ruimtelijk-economisch beleid. De afdeling bestaat uit ongeveer 60 medewerkers. Er zijn drie teams: sociaal maatschappelijk beleid (SMB), ruimtelijk economische beleid (REB) en team Staf. Onder het stafteam valt het Cluster Onderzoek en Statistiek (O&S)

Cluster O&S
Het cluster O&S bestaat uit vijf medewerkers en is specifiek verantwoordelijk voor het doen van onderzoek en beleidsadvisering op basis van eigen en externe gegevens, het doen van burgerpeilingen en het bundelen van statistische informatie. Via eigen peilingen (onder meer van het LelyStadsPanel) onderzoekt zij wat er onder de inwoners leeft. Met beleidsmonitoren rapporteert zij over de effectiviteit van het gevoerde beleid en met prognoses kijkt zij naar de toekomst van de samenleving en de stad.

De opdracht

Ben jij een ervaren sociaal wetenschappelijk onderzoeker die op zoek is naar een tijdelijke klus? Heb je ervaring met Analyse en opstellen van woontabellen en het uitvoeren van monitor duurzaamheid en sociaal domein? Wellicht is deze klus dan iets voor jou! Cluster Onderzoek en Statistiek van de gemeente Lelystad zoekt op korte termijn een ervaren sociaal wetenschappelijk onderzoeker.

Eisen

-WO opleiding.
-Op CV aantoonbaar minimaal een afgeronde WO opleiding.

Werkervaring
Op CV aantoonbaar minimaal 3 jaar werkervaring, opgedaan in de afgelopen 5 jaar als sociaal wetenschappelijk onderzoeker bij een gemeente.
Referentie vereist

Gevraagde documenten

Aanleveren bij offerte
--Motivatiebrief ( maximaal 1 A4)

Aanleveren na gunning
--Kopie ID bewijs
--VAR verklaring/ modelovereenkomst
--VOG

Door de opgelopen werkachterstand wordt met spoed een door ons en dus de gemeente een medewerker gezocht.
Echter het budget is beperkt en daardoor is er een maximum gesteld aan de uurtarieven, uw tarief mag niet hoger zijn dan € 60,- daar zetten wij als Databem een fee op van € 4,75 om maar onder door de gemeente gestelde grens van € 65- te blijven.

Regelmatig worden er CV's ingediend die niet aan de eisen voldoen, dit heeft helaas geen nut, wij bieden dan het CV niet aan.

Als u uw CV aanbied bij ons gaan wij ervan uit dat u dit niet nog eens doet bij onze collega concurrenten. U mag natuurlijk wel de fee vergelijken en dan durven wij te stellen dat u bij ons uit komt, open en transparant voor deze functie € 4,75/ uur.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


1 reactie

  • Datum
    30-05-2016 17:33
    Plaats
    IJsselstein

    Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten