Ervaren sociaal wetenschappelijk onderzoeker

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
25-05-2016
Periode
2 tot 6 maanden
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Lelystad
Reacties
1
Bekeken
742
Status
Gesloten
Referentie
IGB67614330

Omschrijving

Bedrijfsomschrijving

Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers maar ook met kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Mocht u binnen 3 werkdagen niets horen bel ons dan even, dan is er mogelijk iets fout gegaan. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Functieomschrijving

Startdatum

06-06-2016

Einddatum

03-12-2016

Optie op verlenging

Ja

Aantal uur per week

20

Sluitingsdatum

31-05-2016 om 09:00 uur

De afdeling Beleid
De Afdeling Beleid is binnen de organisatie een professionele beleidsafdeling die het college van B&W en de raad van de gemeente adviseert en ondersteunt door het maken van samenhangend sociaal en ruimtelijk-economisch beleid. De afdeling bestaat uit ongeveer 60 medewerkers. Er zijn drie teams: sociaal maatschappelijk beleid (SMB), ruimtelijk economische beleid (REB) en team Staf. Onder het stafteam valt het Cluster Onderzoek en Statistiek (O&S)
 
Cluster O&S 
Het cluster O&S bestaat uit vijf medewerkers en is specifiek verantwoordelijk voor het doen van onderzoek en beleidsadvisering op basis van eigen en externe gegevens, het doen van burgerpeilingen en het bundelen van statistische informatie. Via eigen peilingen (onder meer van het LelyStadsPanel) onderzoekt zij wat er onder de inwoners leeft. Met beleidsmonitoren rapporteert zij over de effectiviteit van het gevoerde beleid en met prognoses kijkt zij naar de toekomst van de samenleving en de stad.
 
KandidaatomschrijvingDe opdracht
Ben jij een ervaren sociaal wetenschappelijk onderzoeker die op zoek is naar een tijdelijke klus? Heb je ervaring met Analyse en opstellen van woontabellen en het uitvoeren van monitor duurzaamheid en sociaal domein? Wellicht is deze klus dan iets voor jou! Cluster Onderzoek en Statistiek van de gemeente Lelystad zoekt op korte termijn een ervaren sociaal wetenschappelijk onderzoeker. 

Functie-eisen

 • aantoonbaar minimaal een afgeronde WO opleiding (harde eis).

 • aantoonbaar minimaal 3 jaar werkervaring, opgedaan in de afgelopen 5 jaar als sociaal wetenschappelijk onderzoeker bij een gemeente (harde eis).

 • aantoonbaar werkervaring met monitoringsactiviteiten en opstellen van woontabellen in het kader van woononderzoek bij een gemeente.

 • aantoonbare werkervaring, opgedaan in de afgelopen 8 jaar als sociaal wetenschappelijk onderzoeker bij een gemeente.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


1 reactie

 • Datum
  30-05-2016 10:52
  Plaats
  castricum

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten