Medewerker Servicedesk Credits

Opdrachtgever
Yacht bv
Geplaatst op
25-05-2016
Periode
Binnen een jaar
Budget
Open
Op locatie
Amsterdam
Reacties
2
Bekeken
470
Status
Gesloten

Afrondingstoelichting

Beste heer/mevrouw,

Hartelijk dank voor uw reactie.

Bij deze wil ik laten weten dat de vacature vervuld is. Ik wil u vragen om onze site in de gaten te houden voor andere interessante vacatures.

Met vriendelijke groet,

YACHT
Recruitment Consultant


Omschrijving

Wil je elke dag voor onze zakelijke en particuliere klanten het verschil maken in de kredietdienstverlening? Houd je van uitdaging en afwisseling, en wil je anderen graag helpen vanuit jouw expertise? Dan willen wij graag verder met je praten!

In deze functie ben je werkzaam bij de Servicedesk Credits. Je adviseert en ondersteunt collega’s uit alle business lines die in de kredietketen werken met de kredietapplicaties. Je kan vertellen hoe het werkt, zoekt naar oplossingen voor foutmeldingen, verstoringen en stagnatie in de verwerking van dossiers.

Je voert de regie over de vragen/incidenten en problemen die in de 2e lijns en IT keten zijn belegd. Je kijkt over je eigen afdeling heen en je neemt ook verantwoordelijkheid voor vragen die je niet direct zelf kan oplossen.

Als spin in het web heb je hierbij inzicht in het volledige kredietproces en contact met collega's uit het hele land. Je draagt tevens zorg voor structurele oplossingen bij veel voorkomende problemen en zit als expert bij krediet gerelateerde projecten.

Kennis van kredieten is gewenst, evenals kennis van de systemen (KEM en/of RAPID en/of FAIR en/of C-track en/of Increase) die hierbij gebruikt worden.

Minstens zo belangrijk is een servicegerichte houding. Je kan bij sommige vragen de verpakking (emotie) van de inhoud (de daadwerkelijke vraag) scheiden en beiden adresseren. Van ons wordt verwacht dat wij z.s.m. een goed antwoord geven. Achter iedere vraag zit nl. een klant waarvoor wij indien nodig een stap extra doen om deze te helpen.

Je achtergrond, kennis en ervaring

 • Minimaal HBO denk- en/of werkniveau

 • Ervaring en kennis m.b.t. kredietverlening

 • Klant en servicegerichtheid

 • Kennis van Customer Excellence is een pré

 • Kennis van plannen en organiseren

 • Goede communicatieve vaardigheden, in zowel Nederlands als Engels.

Je competenties

Samenwerken, hulpvaardig, communicatief, flexibel, analytisch, leervermogen, oplossingsgericht, klantgerichtheid, pro-actief, nauwkeurig en doorpakken

Voor deze vacature is zowel ZZP als detachering mogelijk. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


2 reacties

 • Datum
  25-05-2016 11:13
  Plaats
  Amsterdam

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  25-05-2016 16:01
  Plaats
  Amsterdam

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten