Coordinator Wabo / Plantoetser

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
25-05-2016
Periode
2 tot 6 maanden
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Amsterdam
Reacties
0
Bekeken
372
Status
Gesloten
Referentie
IGB67618566

Omschrijving

Bedrijfsomschrijving

Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers maar ook met kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Mocht u binnen 3 werkdagen niets horen bel ons dan even, dan is er mogelijk iets fout gegaan. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Functieomschrijving

Startdatum

01-07-2016

Einddatum

31-12-2016

Optie op verlenging

Ja

Aantal uur per week

36

Sluitingsdatum

03-06 -2016 om 17:00 uur

Amsterdam heeft zeven stadsdelen die samenwerken om zich te ontwikkelen tot herkenbare en, zo veel mogelijk, uniform ingerichte organisaties. De zeven gekozen bestuurscommissies functioneren als verlengd bestuur van het college van burgemeester en wethouders en onderhouden intensieve contacten met bewoners, ondernemers en samenwerkingspartners in de wijken. De stadsdeelorganisaties werken vooral aan de uitvoering van beleid. Ze leveren daarbij maatwerk door een gebiedsgerichte aanpak te hanteren. Als “ogen en oren”-functie leveren de ambtelijke organisaties samen met de bestuurscommissie input voor stedelijk beleid.

Stadsdeel Noord
Amsterdam-Noord is het gebied aan de Noordelijke IJ-oever dat bruist van de creatieve energie en bedrijvigheid. Het groene stadsdeel met haar ruim 90.000 inwoners ontwikkelt zich snel, met een nieuw stadshart, een futuristisch ogend
begin-/eindstation van de Noord-Zuidlijn, een nieuw, duurzaam en energiezuinig zwembad, en culturele hotspots aan het IJ als EYE filmmuseum, de A’DAM dance en muziektoren, de Tolhuistuin en een 110 meter hoog congreshotel. Bijzondere bouwprojecten, kunst, cultuur en creatieve industrie mengen zich moeiteloos met de 16 karakteristieke buurten van nieuwe en oude Amsterdammers.

Profiel Afdeling
Team vergunningen maakt onderdeel uit van de afdeling Vergunningen Toezicht en Handhaving binnen de bestuurscommissie Amsterdam Noord. Het team behandelt aanvragen voor omgevingsvergunningen en aanvragen voor Horeca en evenementen. De medewerkers werken nauw samen met het team toezicht en handhaving als het gaat om legalisatievraagstukken. Daarnaast wordt binnen Noord het gebiedsgericht werken verder vormgegeven. In Noord verwachten we de komende vijf jaar ruim 13.000 woningen te bouwen verdeeld over circa 135 locaties.

Werkzaamheden

  • informatieverstrekking aan de klant;

  • het beoordelen van de vergunningaanvraag;

  • het uitvoeren en bewaken van de procedure.

Je werkt samen met adviseurs binnen het stadsdeel maar ook met externe adviseurs. Je treedt indien nodig op als informant bij bezwaarprocedures.

Functie-eisen

  • Je hebt een afgeronde opleiding ABW 1 en ABW2 of aantoonbaar gelijkwaardig.

  • Je hebt aantoonbare kennis van wet- en regelgeving op omgevingsrecht.

  • Je hebt in de laatste 5 jaar minimaal 3 jaar aantoonbare ervaring met het beoordelen van aanvragen omgevingsvergunning.

  • Je hebt kennis van en ervaring met de Amsterdamse bestemmingsplannen, procedures en beleidsregels (kruimelbeleid, verklaring van geen bedenkingen).

  • Je bent communicatief sterk en beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift uitstekend.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten