Applicatiearchitect

Opdrachtgever
ICQ-Groep
Geplaatst op
25-05-2016
Periode
2 tot 6 maanden
Budget
Open
Op locatie
Amsterdam
Reacties
1
Bekeken
298
Status
Gesloten
Referentie
20119009

Afrondingstoelichting

Beste relatie,

Allereerst willen wij u bedanken voor uw reactie op deze opdracht.
Uit de diverse ontvangen aanbiedingen hebben we een keuze gemaakt.

De kandidaat die wij aan onze opdrachtgever hebben voorgesteld, heeft inmiddels een persoonlijke bevestiging van aanbieding van ons ontvangen.

Mocht u deze maal niet door ons zijn geselecteerd, hopen wij toch dat u onze aanvragen blijft volgen. Wij danken u voor de genomen moeite ons uw CV en motivatie te hebben toegezonden.
Indien u nog niet in ons bestand bent opgenomen, zullen we dat spoedig doen. Wij zullen u dan proactief informeren over ons actuele aanbod van nieuwe opdrachten.

Onze opdrachten treft u tevens op onze website www.icq.careers aan onder de tab “vacatures”. Daarnaast kunt u ons aanbod volgen via Twitter, Facebook en LinkedIn.

Met vriendelijke groet,

ICQ Groep

Loolaan 22
7315 AB Apeldoorn

T 055-303 1464
E info@icq.careers
W www.icq.careers


TOP-Opdrachtgevers

 • Yacht bv 32 opdrachten
 • KPN Consulting 238 opdrachten
 • Helion IT 163 opdrachten

Omschrijving

Aanvraag 20119009 Tijdelijke inhuur

Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een Applicatiearchitect.

Profiel Organisatie

De gemeente Amsterdam heeft grote verantwoordelijkheden op het terrein van onder andere onderwijs, zorg, jeugd, werk, gezondheid, diversiteit, anti-discriminatie, jeugdwerkloosheid, sport, het Amsterdamse Bos, armoedebestrijding, schuldhulpverlening en nog veel meer.
Cluster Sociaal is zo ingericht dat het daarnaast de wetten op die terreinen kan uitvoeren. De gemeente streeft daarbij naar een excellente en eenduidige dienstverlening aan alle Amsterdammers, waaronder ook de kwetsbare Amsterdammers, in verschillende fasen en facetten van hun leven. Het cluster Sociaal is een complex domein met een grote diversiteit aan onderwerpen en aan maatschappelijke partners. Om succesvol te kunnen zijn in haar taakuitvoering en haar maatschappelijke opgave, is nauwkeurige samenwerking en betrokkenheid noodzakelijk.
Het cluster Sociaal bestaat uit acht organisatieonderdelen.
De afdeling Informatievoorziening Sociaal maakt onderdeel uit van de Clusterstaf van Cluster Sociaal. De opdracht van de afdeling Informatievoorziening is het creëren van een blijvend betrouwbare en samenhangende informatiehuishouding en informatievoorziening met de daarbij behorende organisatie en bedrijfsvoering, die de primaire processen van het cluster ondersteunt en een bijdrage levert aan de gemeente brede processen (zoals bijvoorbeeld dienstverlening en gebiedsgericht werken).

Profiel Opdracht

De kerntaak van de Applicatiearchitect voor het domein Werk, Participatie en Inkomen binnen het cluster Sociaal is het beschrijven en vastleggen van het applicatielandschap. Dit in relatie tot de businessreleases vanuit het programma Digitale Dienstverlening WPI. De businessreleases worden gerealiseerd door G4 samenwerkingsverband WiGo4IT (Wigo4it is de coöperatie van sociale diensten van Amsterdam, Rotterdam, Den Haag en Utrecht, gericht op informatievoorziening). De vervaardigde applicatie-architectuur moet helpen om inzicht te geven in de implicaties van de nieuwe businessreleases G4 van WiGO4IT bij implementatie voor de Amsterdamse omgeving(G1)

Functie eisen

 • U beschikt minimaal over aantoonbaar HBO/WO werk- en denkniveau. Dit werk- en denkniveau is opgedaan door relevante werkervaring en/of een minimaal behaald HBO diploma.

 • U hebt in de afgelopen 5 jaar minimaal 1 jaar ervaring met applicatie integratie, service georiënteerde architectuur en verwante IT infrastructuur aspecten (o.a. security).

 • U hebt minimaal 5 jaar ervaring met soortgelijke trajecten binnen gemeenten van 100.000 inwoners of groter (Soortgelijke trajecten: Functies op hetzelfde niveau met vergelijkbare werkzaamheden en verantwoordelijkheden)

 • U hebt aantoonbare kennis en ervaring met de protocollen REST, SOAP en ebXML.

Competenties

 • Sterk analytisch vermogen

 • Helicopterview, maar ook oog voor kritische details

 • Hoge organisatiesensitiviteit

 • Hands on mentaliteit

 • Pragmatisch in aanpak

 • Communicatief sterk

 • Resultaatgericht

Functie wensen

 • U hebt in de laatste 6 jaar minimaal 2 jaar werkervaring opgedaan op vergelijkbaar niveau binnen één van de G4-gemeenten.

 • U hebt concrete en aantoonbare ervaring met het proces van doorvoeren en handhaven ten behoeven van het invoeren van standaarden.

 • U hebt concrete, aantoonbare ervaring en kennis van;

 1. Het toepassen van Enterprise Integration Patterns

 2. Enterprise Service Bus toepassingen met behulp van Microsoft / Java technologie.

Algemene informatie m.b.t. de aanvraag

Locatie

Amsterdam

Startdatum

Direct

Duur

3 maanden

Optie op verlenging

3 maanden

Inzet

36 uur per week

Tarief

ca € 95

Sluitingsdatum

01-06-2016

Sluitingstijd

09:00

Intakegesprek

NNB

Hoe dient uw aanbieding verzorgd te worden?

 • CV in ”Word-formaat” geschreven in de taal van de uitvraag;

 • Motivatie geschreven in de “ik-vorm”, waarin u zowel kort en bondig ingaat op de scope van de opdracht als puntsgewijs uw aansluiting op de eisen en wensen toelicht;

 • Uw beschikbaarheid (per wanneer, aantal uren per week en vakantieplannen);

 • Uw uurtarief specifiek voor de onderhavige aanvraag (inclusief reis- en verblijfskosten en excl. BTW);

N.B.

 • Bij het ontvangen van uw reactie gaan wij er vanuit dat uw aanbieding voor deze aanvraag exclusief is. Hiermee wordt voorkomen dat uw aanbieding meerdere malen bij dezelfde opdrachtgever voor deze aanvraag wordt ingediend.

 • Onvolledige aanbiedingen worden niet door ons in behandeling genomen.

 • Tijdens het selectieproces wordt u op de hoogte gehouden van de voortgang. Mocht u vragen hebben, dan staan wij u graag te woord.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


1 reactie

 • Datum
  25-05-2016 13:56
  Plaats
  Zeewolde

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten