Applicatiearchitect

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
25-05-2016
Periode
2 tot 6 maanden
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Amsterdam
Reacties
2
Bekeken
433
Status
Gesloten
Referentie
IGB67628691

TOP-Opdrachtgevers

 • Helion IT 160 opdrachten
 • KPN Consulting 240 opdrachten
 • Yacht bv 31 opdrachten

Omschrijving

Bedrijfsomschrijving

Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers maar ook met kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Mocht u binnen 3 werkdagen niets horen bel ons dan even, dan is er mogelijk iets fout gegaan. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Functieomschrijving

Startdatum

20-06-2016

Einddatum

19-09-2016

Optie op verlenging

Ja

Aantal uur per week

36

Sluitingsdatum

03-06-2016 om 12:00 uur

De gemeente Amsterdam heeft grote verantwoordelijkheden op het terrein van onder andere onderwijs, zorg, jeugd, werk, gezondheid, diversiteit, anti-discriminatie, jeugdwerkloosheid, sport, het Amsterdamse Bos, armoedebestrijding,
schuldhulpverlening en nog veel meer. Cluster Sociaal is zo ingericht dat het daarnaast de wetten op die terreinen kan uitvoeren. De gemeente streeft daarbij naar een excellente en eenduidige dienstverlening aan alle Amsterdammers, waaronder ook de kwetsbare Amsterdammers, in verschillende fasen en facetten van hun leven. Het cluster Sociaal is een complex domein met een grote diversiteit aan onderwerpen en aan maatschappelijke partners. Om succesvol te kunnen zijn in haar taakuitvoering en haar maatschappelijke opgave, is nauwkeurige samenwerking en betrokkenheid noodzakelijk. Het cluster Sociaal bestaat uit acht organisatieonderdelen. 

De afdeling Informatievoorziening Sociaal maakt onderdeel uit van de Clusterstaf van Cluster Sociaal. De opdracht van de afdeling Informatievoorziening is het creëren van een blijvend betrouwbare en samenhangende informatiehuishouding en informatievoorziening met de daarbij behorende organisatie en bedrijfsvoering, die de primaire processen van het cluster ondersteunt en een bijdrage levert aan de gemeente brede processen (zoals bijvoorbeeld dienstverlening en gebiedsgericht werken).

Profiel Opdracht
De kerntaak van de Applicatiarchitect voor het domein Werk, Participatie en Inkomen binnen het cluster Sociaal is het beschrijven en vastleggen van het applicatielandschap. Dit in relatie tot de businessreleases vanuit het programma Digitale Dienstverlening WPI. De businessreleases worden gerealiseerd door G4 samenwerkingsverband WiGo4IT (Wigo4it is de coöperatie van sociale diensten van Amsterdam, Rotterdam, Den Haag en Utrecht, gericht op informatie- voorziening). De vervaardigde applicatie-architectuur moet helpen om inzicht te geven in de implicaties van de nieuwe businessreleases G4 van WiGO4IT bij implementatie voor de Amsterdamse omgeving(G1).

Functie-eisen

 • Je beschikt minimaal over aantoonbaar HBO/WO werk- en denkniveau. Dit werk- en denkniveau is opgedaan door relevante werkervaring en/of een minimaal behaald HBO diploma.

 • Je hebt in de afgelopen 5 jaar minimaal 1 jaar ervaring met applicatie integratie, service georiënteerde architectuur en verwante IT infrastructuur aspecten (o.a. security).

 • Je hebt minimaal 5 jaar ervaring met soortgelijke trajecten binnen gemeenten van 100.000 inwoners of groter. (Soortgelijke trajecten: Functies op hetzelfde niveau met vergelijkbare werkzaamheden en verantwoordelijkheden.)

 • Je hebt aantoonbare kennis en ervaring met de protocollen REST, SOAP en ebXML.

Verder ben je in het bezit van de volgende competenties

 • Sterk analytisch vermogen

 • Helicopterview, maar ook oog voor kritische details

 • Hoge organisatiesensitiviteit

 • Hands on mentaliteit

 • Pragmatisch in aanpak

 • Communicatief sterk

 • Resultaatgericht

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


2 reacties

 • Datum
  26-05-2016 14:21
  Plaats
  DEN HAAG

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  30-05-2016 13:55
  Plaats
  Amstelveen

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten