Leermanager P&O

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
25-05-2016
Periode
Binnen een jaar
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Amsterdam
Reacties
3
Bekeken
758
Status
Gesloten
Referentie
IGB67648840

TOP-Opdrachtgevers

 • Yacht bv 31 opdrachten
 • H Consultancy Groep b.v. 2528 opdrachten

Omschrijving

Bedrijfsomschrijving

Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers maar ook met kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Mocht u binnen 3 werkdagen niets horen bel ons dan even, dan is er mogelijk iets fout gegaan. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Functieomschrijving

Startdatum

01-07-2016

Einddatum

30-06-2017

Optie op verlenging

Ja

Aantal uur per week

8

Sluitingsdatum

01-06-2016 om 12:00 uur

De Amsterdamse School ondersteunt medewerkers en leidinggevenden in het ontwikkelen van kennis en vaardigheden. Voor de leidinggevenden is een leiderschapsprogramma ontwikkeld, onderverdeeld in operationeel, middenmanagement en strategisch management. De externe leermanager draagt verantwoordelijkheid af aan de projectleider. De externe leermanagers gaan nauw samenwerken met de interne leermanager.

Om ervoor te zorgen dat de begeleiding van de jaargroepen van hoge kwaliteit is, is gekozen om de begeleiding te laten verzorgen door een combinatie van een interne- en externe leermanager. Deze leermanagers vullen elkaar aan, waarbij de externe leermanager kennis van buiten inbrengt en ervaring heeft met het begeleiden van leerprogramma’s voor het management. De interne leermanagers zijn ervaren coaches en begeleiders.

De opdracht omvat het, in nauwe samenwerking met De Amsterdamse School, het begeleiden van 1 jaargroep leidinggevenden op operationeel en /of middenmanagement niveau van de de klant bij het doorlopen van deze leerlijn. De Amsterdamse School houdt zich bezig met de coördinatie van de leerlijn, de organisatie van de leerlijn en de projectadministratie. De leermanager houdt zich bezig met het begeleiden van de jaargroepen en levert een bijdrage aan de doorontwikkeling van het programma van de des betreffende leerlijn in samenwerking met het ontwikkelteam. De leerlijn is bedoeld voor het management van de klant, te weten de teamleiders en de afdelingshoofden. Het gaat om het leveren van leermanagers en niet zo zeer om een voorstel van een programma. De leerlijn wordt ontworpen op basis van de Amsterdamse ‘Visie op leren’.

Werkzaamheden

 • Procesbegeleiding van een groep

 • Begeleiden van werkvormen richting gewenst resultaat

 • Doorontwikkelen van het programma

 

 

Functie-eisen

 • minimaal over aantoonbaar HBO werk- en denkniveau. Dit werk- en denkniveau is opgedaan door relevante werkervaring en/of een minimaal behaald HBO diploma (harde eis).

 • minimaal 7 jaar aantoonbare ervaring in het begeleiden van leerprogramma´s voor het management van uiteenlopende organisaties (harde eis).

 • minimaal 7 jaar ervaring in het interveniëren in een groep en kennis en ervaring op het gebied van groepsdynamica en teamontwikkeling (harde eis).

 • ervaring in de specificieke rol van leermanager en goede koppelingen leggen tussen individuele ontwikkeling, vraagstukken van de deelnemers en de thema´s groepsdynamica en teamontwikkeling .

 • in staat om binnen een complex krachtenveld te opereren en weet hoe gemeenten opereren, maar kan ook ervaringen uit het bedrijfsleven inbrengen?

 • een netwerk van professionals die kunnen worden ingezet om een bijdrage te leveren aan het programma van de jaargroep 

 • kennis van / ervaring met instrumenten/gedachtegoed die worden ingezet, zoals ‘Management Drives’, ‘360 feedback’, ‘Appreciative Inquiry’, intervisie en het ‘70-20-10 principe’ of instrumenten en gedachtegoed die in dezelfde lijn liggen

 • kennis van en ervaring met het voordturend evalueren en verbeteren van het programma van de leerlijn voor het management en het leveren van informatie voor rapportage en effectmeting

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


3 reacties

 • Datum
  25-05-2016 23:57
  Plaats
  Dongen

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  26-05-2016 15:03
  Plaats
  Utrecht

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  26-05-2016 16:08
  Plaats
  Heiloo

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten