Technisch Specialist B

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
25-05-2016
Periode
2 tot 6 maanden
Budget
Op uurbasis
Op locatie
IJmuiden
Reacties
0
Bekeken
94
Status
Gesloten
Referentie
IGB67649756

Omschrijving

Bedrijfsomschrijving

Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers maar ook met kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Mocht u binnen 3 werkdagen niets horen bel ons dan even, dan is er mogelijk iets fout gegaan. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Functieomschrijving

Startdatum

30-05-2016

Einddatum

30-09-2016

Optie op verlenging

Ja

Aantal uur per week

24

Sluitingsdatum

03-06-2016 om 16:59 uur

In deze functie ga jij jouw expertise op het gebied van besturingstechniek inzetten om een divers installatiegebied verder te moderniseren.

 Wat ga je doen?
De installaties binnen jouw werkgebied bestaan uit Havenkranen, wielgravers en transportbanden. Een gevarieerd pakket met verschillende soorten technieken met verschillende uitdagingen. Samen met de onderhoudsteams zorg jij ervoor dat jouw installaties optimaal presteren en beschikbaar zijn. Een belangrijk project is de overgang van Siemens S5 naar Siemens S7 waarbij jij een belangrijke rol zult vervullen. Daarnaast geef je inhoudelijke input op projecten op gebied van kostenprijsreductie van vloeibaar staal. Tevens sta je voor de uitdaging om meer handen en voeten te geven aan management of change procedures en dit op een hoger plan te brengen.

Jouw taken bestaan uit

  • Inzetten van jouw technische expertise zodat specialistische kennis wordt overgedragen en ingezet wordt bij complexe onderhoudsvraagstukken.

  • Het vinden van de oorzaken en het oplossen van complexe storingen op het vlak van elektro- en besturingstechniek voor de installaties in jouw werkgebied.

  • Het vakinhoudelijk sturing geven aan de Y onderhoudsteams •Het verzorgen van (project)voorstellen voor het verbeteren en waarborgen van de kwaliteit van de installaties.

Wat is je werkomgeving?
Als onderdeel van Manufacturing Iron & Steel produceren wij afdeling Ertsvoorbereiding (EVB) pellets en sinter voor de afdeling Hoogovens. Onze afdeling bestaat uit een Pelletfabriek een Sinterfabriek en Grondstoffenlogistiek. Wij krijgen erts van externe leveranciers aangeleverd en wij leveren de producten Pellets en Sinter aan de afdeling Hoogovens. Het is onze uitdaging om betrouwbaar te leveren aan de Hoogovens tegen de laagst mogelijke ketenkosten.

 

Functie-eisen

  • Je bent in het bezit van een HBO diploma richting elektro-/ besturingstechniek.

  • Je hebt ervaring met PLC programmering; Win CC en Siemens S7.

  • Je hebt ervaring in het nemen van leiding en aansturen op vaktechnisch gebied.

  • Je bent bestand tegen werken onder druk.

  • Je bent bereid tot het lopen van consignatiedienst.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten