Senior Product Specialist

Opdrachtgever
Helion IT
Geplaatst op
25-05-2016
Periode
2 tot 6 maanden
Budget
Open
Op locatie
Soesterberg
Reacties
0
Bekeken
385
Status
Gesloten
Referentie
DG

Omschrijving

Voor een directe eindklant zoeken we een Senior Product Specialist

Functieomschrijving

De Senior Product Specialist (Netwerkmanager) is belast met de dagelijkse operatie, de de uitvoering van lifecyclemanagement van de bouwstenen, problem management en de afstemming tussen de kaders gesteld door de clusters Producten en Processen.
Dit gebeurt door het analyseren van complexe bouwsteen overstijgende wijzigingsverzoeken op impact en haalbaarheid van de uitvoering. Het geven van functionele richtlijnen aan beheerders. Het stellen van prioriteiten gericht op technische handelingen. Het borgen van de samenhang tussen wijzigingen en bouwstenen en bepalen van de volgordelijkheid. Het coördineren van de uitvoering op basis van de release- en beheerkalender van de bouwstenen. Het proactief handelen en (bij)sturen bij dreigende congestie of onderbezetting in de ICT infrastructuur d.m.v. het instrueren van de uitvoeringsteam(s), prioriteitsstelling en controle op de uitvoering van het dagelijks beheer van de infrastructuur. Het coördineren van de uitvoering van technische aanpassingen aan de bouwsteen ingegeven door de leverancier of productmanagement/productverantwoordelijken. De samenhang met andere bouwstenen en defensie infrastructuur te bewaken, te analyseren, te verifiëren. Het uitwerken van prestatiekaders vanuit Producten naar technische normen zodat beheer uitgevoerd kan worden . Het (laten) uitvoeren van onderzoek en het analyseren van de probleemgebieden om te komen tot een structurele (technische) oplossing ten behoeve van de continuïteit. Het initiëren en voorzitten van overleg met belanghebbenden en uitvoerenden. Het (laten) implementeren van tijdelijke en definitieve oplossingen. Controle op de uitvoering, borging van ( hernieuwde)normen en kwaliteitsaspecten. levert een bijdrage aan audits van Interne Auditing en Accountantsdienst Defensie door het opleveren van onder o.a. audittrails, logfiles, autorisatie overzichten en uitwerking van technische normen. het adviseren over kaders, vorm, prestatie en gebruik van de bouwstenen en uit te voeren verbeteringen.
Het uitwerken van investeringsdossiers en input leveren voor aanbestedingstrajecten. Het opstellen van rapportages en appreciaties over de werking van de bouwstenen op het gebied van prestaties en verbruik. Input leveren tbv actualisatie van de FKP's over gebruik, kosten en betrouwbaarheid. Input leveren tbv actualisatie van operationele aspecten van de bouwstenen zoals betrouwbaarheid en continuïteit. Verifiëring en toetsen op bruikbaarheid.

Opleidingseisen (vereiste opleidingen, certificaten)

  • De Senior Product Specialist is werkzaam in zeer complexe meervoudige standaard

aanvragen, in zeer complexe niet standaard aanvragen en complexe projectmatige
wijzigingen.

  • HBO Werk en denkniveau.

  • Grondige kennis van netwerkkennis op het gebied van IP infrastructure.

  • Sterk analytisch vermogen en zelfstandig kunnen werken.

  • Kennis van routering, switching en wireless is een pré.

  • gecertificeerd minimaal CCNA.

  • uitstekende communicatieve en sociale vaardigheden en een klantgerichte

instelling

  • de vaardigheid analytisch te denken, en propro-actief op te treden.

Locatie

Soesterberg

uren

36

Startdatum

zsm na screening

Einddatum

12 maanden na aanvang

Deadline

01-06-2016 12:00 Uur.

Graag ontvangen wij van geschikte kandidaten een CV in Word formaat, een korte motivatie, het uurtarief incl. reiskosten excl. btw en eventuele geplande vakanties.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten