Product Specialist

Opdrachtgever
ICQ-Groep
Geplaatst op
25-05-2016
Periode
Binnen een jaar
Budget
Open
Op locatie
Soesterberg
Reacties
0
Bekeken
711
Status
Gesloten
Referentie
20119011

TOP-Opdrachtgevers

 • KPN Consulting 240 opdrachten
 • WTS Detachering 29 opdrachten
 • Yacht bv 31 opdrachten
 • Novaccent 23 opdrachten

Omschrijving

Aanvraag 20119011 Tijdelijke inhuur

Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een Senior Product Specialist (Netwerkmanager)

Functieomschrijving

De Senior Product Specialist (Netwerkmanager) is belast met de dagelijkse operatie, de de uitvoering van lifecyclemanagement van de bouwstenen, problem management en de afstemming tussen de kaders gesteld door de clusters Producten en Processen.
Dit gebeurt door het analyseren van complexe bouwsteen overstijgende wijzigingsverzoeken op impact en haalbaarheid van de uitvoering. Het geven van functionele richtlijnen aan beheerders. Het stellen van prioriteiten gericht op technische handelingen. Het borgen van de samenhang tussen wijzigingen en bouwstenen en bepalen van de volgordelijkheid. Het coördineren van de uitvoering op basis van de release- en beheerkalender van de bouwstenen. Het proactief handelen en (bij)sturen bij dreigende congestie of onderbezetting in de ICT infrastructuur d.m.v. het instrueren van de uitvoeringsteam(s), prioriteitsstelling en controle op de uitvoering van het dagelijks beheer van de infrastructuur. Het coördineren van de uitvoering van technische aanpassingen aan de bouwsteen ingegeven door de leverancier of productmanagement/productverantwoordelijken. De samenhang met andere bouwstenen en defensie infrastructuur te bewaken, te analyseren, te verifiëren. Het uitwerken van prestatiekaders vanuit Producten naar technische normen zodat beheer uitgevoerd kan worden . Het (laten) uitvoeren van onderzoek en het analyseren van de probleemgebieden om te komen tot een structurele (technische) oplossing ten behoeve van de continuïteit. Het initiëren en voorzitten van overleg met belanghebbenden en uitvoerenden. Het (laten) implementeren van tijdelijke en definitieve oplossingen. Controle op de uitvoering, borging van ( hernieuwde)normen en kwaliteitsaspecten. levert een bijdrage aan audits van Interne Auditing en Accountantsdienst Defensie door het opleveren van onder o.a. audittrails, logfiles, autorisatie overzichten en uitwerking van technische normen. het adviseren over kaders, vorm, prestatie en gebruik van de bouwstenen en uit te voeren verbeteringen. Het uitwerken van investeringsdossiers en input
leveren voor aanbestedingstrajecten. Het opstellen van rapportages en appreciaties over de werking van de bouwstenen op het gebied van prestaties en verbruik. Input leveren tbv actualisatie van de FKP's over gebruik, kosten en betrouwbaarheid. Input leveren tbv actualisatie van operationele aspecten van de bouwstenen zoals betrouwbaarheid en continuïteit. Verifiëring en toetsen op bruikbaarheid.

Functie eisen

 • De Senior Product Specialist is werkzaam in zeer complexe meervoudige standaard aanvragen, in zeer complexe niet standaard aanvragen en complexe projectmatige wijzigingen.

 • HBO Werk en denkniveau.

 • Grondige kennis van netwerkkennis op het gebied van IP infrastructure.

 • Sterk analytisch vermogen en zelfstandig kunnen werken.

 • Kennis van routering, switching en wireless is een pré.

 • gecertificeerd minimaal CCNA.

 • uitstekende communicatieve en sociale vaardigheden en een klantgerichte instelling;

 • de vaardigheid analytisch te denken, en pro-actief op te treden;

 • ervaring in procesgericht werken.

Overige informatie

Screeningsniveau: B. De kosten van de screening zijn voor rekening van de kandidaat

Inzet periode

12 maanden voor maximaal 1960 uur met optie op verlenging.

Algemene informatie m.b.t. de aanvraag

Locatie

Soesterberg

Startdatum

zsm na screening

Duur

12 maanden

Optie op verlenging

Ja

Inzet

40 uur per week

Tarief

Marktconform

Sluitingsdatum

30-05-2016

Sluitingstijd

09:00

Intakegesprek

NNB

Hoe dient uw aanbieding verzorgd te worden?

 • CV in ”Word-formaat” geschreven in de taal van de uitvraag;

 • Motivatie geschreven in de “ik-vorm”, waarin u zowel kort en bondig ingaat op de scope van de opdracht als puntsgewijs uw aansluiting op de eisen en wensen toelicht;

 • Uw beschikbaarheid (per wanneer, aantal uren per week en vakantieplannen);

 • Uw uurtarief specifiek voor de onderhavige aanvraag (inclusief reis- en verblijfskosten en excl. BTW);

N.B.

 • Bij het ontvangen van uw reactie gaan wij er vanuit dat uw aanbieding voor deze aanvraag exclusief is. Hiermee wordt voorkomen dat uw aanbieding meerdere malen bij dezelfde opdrachtgever voor deze aanvraag wordt ingediend.

 • Onvolledige aanbiedingen worden niet door ons in behandeling genomen.

 • Tijdens het selectieproces wordt u op de hoogte gehouden van de voortgang. Mocht u vragen hebben, dan staan wij u graag te woord.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten