Projectleider Uitvoering Groen

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
25-05-2016
Periode
Binnen een jaar
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Amsterdam
Reacties
0
Bekeken
796
Status
Gesloten
Referentie
IGB67670655

TOP-Opdrachtgevers

 • H Consultancy Groep b.v. 2544 opdrachten
 • Yacht bv 31 opdrachten

Omschrijving

Bedrijfsomschrijving

Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers maar ook met kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Mocht u binnen 3 werkdagen niets horen bel ons dan even, dan is er mogelijk iets fout gegaan. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Functieomschrijving

Startdatum

01-07-2016

Einddatum

30-06-2017

Optie op verlenging

Ja

Aantal uur per week

36

Sluitingsdatum

03-06-2016 om 10:00 uur

Profiel Indeling
Het Ingenieursbureau is de partner binnen Amsterdam voor inkoop, techniek en projectrealisatie voor de grond, weg en waterbouw. We zijn lead buyer voor de fysieke sector. We werken aan projecten van planvorming tot en met uitvoering. In de uitvoering zijn we verantwoordelijk voor directievoering en toezicht namens de opdrachtgevende diensten van de gemeente Amsterdam. Traditioneel werken we veel met RAW bestekken, maar we zien een verschuiving naar andere contractvormen. We maken gebruik van nieuwe vormen van contractbeheersing zoals VISI en KPD bestekadministratie.

Profiel Opdracht
Wij zijn op zoek naar een zeer ervaren directievoerder/projectleider voor de uitvoering van groen projecten en voor groen advisering bij infrastructurele projecten. Eigenschappen voor succes in deze functie zijn een practische insteek, zelfstandigheid, stressbestendigheid, proactieve instelling, resultaatgerichtheid, goed in teamverband kunnen werken, overtuigingskracht en goede communicatieve vaardigheden. Als zeer ervaren directievoerder geef je namens de opdrachtgever leiding aan het geheel van uitvoerende werkzaamheden op groen projecten.

Je bewaakt namens de opdrachtgever voortgang, kwaliteit en budget van het project. Communicatie met alle betrokken partijen is daarbij essentieel. Je onderhandelt, stemt af en stuurt bij. Je bewaakt contracten in de uitvoeringsfase, beoordeelt meer- en minderwerk, begeleidt toezichthouders en zit bouwvergaderingen voor. Je ondersteunt vanuit jouw rol de projectleider, contractmanagers en voorbereiders met het maken van ontwerpen, opstellen van de risico analyse, kiezen van de juiste contractvorm, aanvragen van vergunningen en het opstellen van bestekken. Als adviseur weet je kennis te combineren met de praktijk en weet je infra collega's te overtuigen van het groenbelang.

 

Functie-eisen

 • Je beschikt minimaal over aantoonbaar HBO werk- en denkniveau met een achtergrond in de richting van Cultuurtechniek. Dit werk- en denkniveau is opgedaan door relevante werkervaring en/of een minimaal behaald HBO diploma.

 • Je hebt minimaal 5 jaar ervaring met directievoering op het gebied van groenprojecten, deze ervaring is opgedaan in de afgelopen 7 jaar.

 • Je hebt kennis van en ervaring met de wet- en regelgeving met betrekking tot contractmanagement.

 • Deze ervaring is opgedaan door tenminste 1 jaar ervaring binnen een functie waar contractmanagement tot de verantwoordelijkheden behoorden. Daarnaast kan deze ervaring aangevuld worden met een opleiding op het gebied van contractmanagement.

 • Je hebt minimaal 5 jaar ervaring als directievoerder of een soortgelijke functie op het gebied van maaiveldinrichting, infrastructuur en kabels- en leidingen. Deze ervaring is opgedaan in de afgelopen 7 jaar.

 • Je hebt minimaal 5 jaar ervaring opgedaan in de afgelopen 7 jaar met groen advisering bij infrastructurele projecten.

 • Je hebt minimaal 5 jaar ervaring opgedaan in de afgelopen 7 jaar op het gebied van maaiveldinrichting en infrastructuur binnen een grootstedelijke omgeving.

Verder ben je in het bezit van de volgende competenties

 • analytisch vermogen

 • omgevingsbewustzijn

 • klantgerichtheid

 • samenwerken

 • resultaatgerichtheid

 • verantwoordelijkheid.

Van alle medewerkers wordt verwacht dat zij Open, Actief en Integer zijn.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten