Product Specialist (Netwerkmanager) senior

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
25-05-2016
Periode
Binnen een jaar
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Soesterberg
Reacties
2
Bekeken
786
Status
Gesloten
Referentie
IGB67672395

TOP-Opdrachtgevers

 • KPN Consulting 244 opdrachten
 • Novaccent 23 opdrachten
 • Yacht bv 31 opdrachten
 • WTS Detachering 28 opdrachten

Omschrijving

Bedrijfsomschrijving

Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers maar ook met kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Mocht u binnen 3 werkdagen niets horen bel ons dan even, dan is er mogelijk iets fout gegaan. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Functieomschrijving

Startdatum

18-06-2016

Einddatum

19-07-2017

Optie op verlenging

Ja

Aantal uur per week

40

Sluitingsdatum

31-05-2016 om 12:00 uur

De Senior Product Specialist (Netwerkmanager) is belast met de dagelijkse operatie, de de uitvoering van lifecyclemanagement van de bouwstenen, problem management en de afstemming tussen de kaders gesteld door de clusters Producten en Processen.

Dit gebeurt door het analyseren van complexe bouwsteen overstijgende wijzigingsverzoeken op impact en haalbaarheid van de uitvoering. Het geven van functionele richtlijnen aan beheerders. Het stellen van prioriteiten gericht op
technische handelingen. Het borgen van de samenhang tussen wijzigingen en bouwstenen en bepalen van de volgordelijkheid. Het coördineren van de uitvoering op basis van de release- en beheerkalender van de bouwstenen. Het proactief handelen en (bij)sturen bij dreigende congestie of onderbezetting in de ICT infrastructuur d.m.v. het instrueren van de uitvoeringsteam(s), prioriteitsstelling en controle op de uitvoering van het dagelijks beheer van de infrastructuur. Het
coördineren van de uitvoering van technische aanpassingen aan de bouwsteen ingegeven door de leverancier of productmanagement/productverantwoordelijken. 

De samenhang met andere bouwstenen en defensie infrastructuur te bewaken, te analyseren, te verifiëren. Het uitwerken van prestatiekaders vanuit Producten naar technische normen zodat beheer uitgevoerd kan worden . Het (laten) uitvoeren van onderzoek en het analyseren van de probleemgebieden om te komen tot een structurele (technische) oplossing ten behoeve van de continuïteit. Het initiëren en voorzitten van overleg met belanghebbenden en uitvoerenden. Het (laten) implementeren van tijdelijke en definitieve oplossingen. Controle op de uitvoering, borging van ( hernieuwde)normen en kwaliteitsaspecten. levert een bijdrage aan audits van Interne Auditing en Accountantsdienst Defensie door het opleveren van onder o.a. audittrails, logfiles, autorisatie overzichten en uitwerking van technische normen. het adviseren over kaders, vorm, prestatie en gebruik van de bouwstenen en uit te voeren verbeteringen. Het uitwerken van investeringsdossiers en input leveren voor aanbestedingstrajecten. Het opstellen van rapportages en appreciatie over de werking van de bouwstenen op het gebied van prestaties en verbruik. Input leveren tbv actualisatie van de FKP's over gebruik, kosten en betrouwbaarheid. Input leveren tbv actualisatie van operationele aspecten van de bouwstenen zoals betrouwbaarheid en continuïteit. Verifiering en toetsen op bruikbaarheid.

Functie-eisen

 • De Senior Product Specialist is werkzaam in zeer complexe meervoudige standaard aanvragen, in zeer complexe niet standaard aanvragen en complexe projectmatige wijzigingen.

  • HBO Werk en denkniveau.

  • Grondige kennis van netwerkkennis op het gebied van IP infrastructure.

  • Sterk analytisch vermogen en zelfstandig kunnen werken.

  • Kennis van routering, switching en wireless is een pré.

  • gecertificeerd minimaal CCNA.

  • uitstekende communicatieve en sociale vaardigheden en een klantgerichte

  • instelling;

  • de vaardigheid analytisch te denken, en pro-actief op te treden;

  • ervaring in procesgericht werken.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


2 reacties

 • Datum
  26-05-2016 14:05
  Plaats
  The Hague

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  26-05-2016 14:06
  Plaats
  Heesch

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten