Arbeidsmobiliteitsadviseur

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
26-05-2016
Periode
2 tot 6 maanden
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Ridderkerk
Reacties
1
Bekeken
480
Status
Gesloten
Referentie
IGB67716608

TOP-Opdrachtgevers

 • H Consultancy Groep b.v. 2564 opdrachten
 • Yacht bv 32 opdrachten

Omschrijving

Bedrijfsomschrijving

Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers maar ook met kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Mocht u binnen 3 werkdagen niets horen bel ons dan even, dan is er mogelijk iets fout gegaan. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Functieomschrijving

Startdatum

13-06-2016

Einddatum

30-12-2016

Optie op verlenging

Ja

Aantal uur per week

36

Sluitingsdatum

31-05-2016 om 15:00 uur

Traject 1. Operationele inzet t.b.v. arbeidsmobiliteit bij de afdeling BO 
 De afdeling Beheer & Operatie (BO) staat voor de uitwerking van hun Strategische Personeels Planning (SPP) waarbij individuele medewerkers als ook groepen medewerkers begeleid moeten worden naar aangepast of ander werk. Het doel om te komen tot een vrijwillige interne arbeidsmobiliteit aanpak. Je bent als Sr. Adviseur procesbegeleider en stuurt het traject bij BO richting het beoogde einddoel waarbij je de kennis overdraagt aan de teamleiders BO en verbeterpunten aandraagt voor het proces arbeidsmobiliteit binnen waterschap Hollandse Delta (WSHD).
 
Je adviseert in de aanpak en uitwerking voor BO en stemt af t.b.v. de algemene WSHD opzet (zie traject 2).  Je adviseert en ondersteunt de afdeling door een doelgerichte bijdrage te leveren aan de invulling van personele bezettingsvraagstukken. Hierbij behoort enerzijds de begeleiding en ondersteuning van de collega adviseurs en anderzijds de afdelingshoofd/teamleiders waarbij zij vanuit het integraal management verantwoordelijk blijven voor de aansturing en het personeelsmanagement van de afdeling.
 
Traject 2. Tactische inzet bij de afdeling Personeel & Organisatie (P&O) t.b.v. een professionele aanpak van arbeidsmobiliteit voor WSHD 
Je zet je ervaring en expertise in om met de medewerkers van P&O te komen tot een plan van aanpak voor een professionele aanpak op gebied van arbeidsmobiliteit voor WSHD. Hierbij behoren zowel beleids- als operationele aspecten. De planning is om een afgestemde, heldere, toepasbare en gedragen arbeidsmobiliteitsopzet binnen WSHD te realiseren uiterlijk medio november/december 2016.
 

Functie-eisen

 • Je hebt minimaal een voor de rol relevante HBO opleiding.

 • Je hebt minimaal 5 jaar aantoonbare relevante werkervaring opgedaan met de operationele inzet t.b.v. arbeidsmobiliteit en tactische inzet t.b.v. een professionele aanpak van arbeidsmobiliteit bij overheidsinstanties. 

 • Je kunt aangeven hoe jij op basis van opgedane kennis en ervaring de opdracht bij het waterschap gaat uitvoeren.

Denk hierbij o.a. aan de uitwerking van de consequenties van Strategische Personeels Planningen, de begeleiding van individuele medewerkers als ook groepen medewerkers naar aangepast of ander werk, advisering management en begeleiding en kennisoverdracht naar leidinggevenden en kennis van opzetten plan van aanpak voor de inrichting van de arbeidsmobiliteit voor organisaties.

  

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


1 reactie

 • Datum
  30-05-2016 13:52
  Plaats
  Bergen op Zoom

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten