Projectmanager Woningbouw

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
26-05-2016
Periode
2 tot 6 maanden
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Amsterdam
Reacties
4
Bekeken
474
Status
Gesloten
Referentie
IGB67724834

TOP-Opdrachtgevers

 • H Consultancy Groep b.v. 2546 opdrachten
 • Yacht bv 30 opdrachten

Omschrijving

Bedrijfsomschrijving

Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers maar ook met kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Mocht u binnen 3 werkdagen niets horen bel ons dan even, dan is er mogelijk iets fout gegaan. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Functieomschrijving

Startdatum

01-07-2016

Einddatum

31-12-2016

Optie op verlenging

Ja

Aantal uur per week

20

Sluitingsdatum

03-06-2016 om 10:00 uur 

Het organisatieonderdeel Stadsdeel Nieuw-West heeft een opdracht voor een Projectmanager.De woningproductie in Nieuw-West neemt fors toe, van 1.400 woningen in 2014 naar 3.200 in 2015 en 3.000 in 2016. Dit is in lijn met de bestuurlijke ambitie om jaarlijks minimaal 5.000 woningen te bouwen. Op dit moment is de markt voor woningbouw gunstig. Er zijn diverse signalen dat de markt weer oververhit raakt en eind 2016 / 2017 weer inzakt. Het is dan ook zaak om het momentum nu te benutten.

De werkzaamheden van de Projectmanager bestaan onder andere uit

 • Het managen van het projectteam.

 • Het onderhouden van contacten met de relevante stakeholders, zoals buurtbewoners, maatschappelijke organisaties, vastgoed eigenaren etc.

 • Het voorbereiden van besluitvorming voor het stadsdeelbestuur.

 • Het analyseren van vraagstukken en het faciliteren van oplossingen.

Functie-eisen

 • Je beschikt minimaal over aantoonbaar HBO werk- en denkniveau. Dit werk- en denkniveau is opgedaan door relevante werkervaring en/of een minimaal behaald HBO diploma.

 • Je hebt minimaal 10 jaar ervaring in de functie van projectmanager op het gebied van stedelijke vernieuwing en/of gebiedsontwikkeling.

 • Je hebt minimaal 5 jaar ervaring in het projectmanagement van projecten in een complexe stedelijke omgeving (vanuit overheid), die zich kenmerkt door 'stevige' interne en externe stakeholders.

 • Je hebt eerder in de functie van projectmanager of een soortgelijke functie op het gebied van gebiedsontwikkeling en/of stadsvernieuwing gewerkt binnen een gemeente.

 • Je hebt tenminste 2 jaar ervaring opgedaan als projectmanager binnen een grootstedelijk project, waarbij je naast de bestuurlijke organisatie ook met grote regelmaat hebt (samen)gewerkt met woningcorporaties en marktpartijen.

 

 

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


4 reacties

 • Datum
  26-05-2016 13:51
  Plaats
  MAARSSEN

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  26-05-2016 19:37
  Plaats
  Renswoude

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  27-05-2016 16:08
  Plaats
  Muiderberg

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  28-05-2016 13:21
  Plaats
  Zoetermeer

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten