Inspecteur Bouw Team Inspectie

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
26-05-2016
Periode
2 tot 6 maanden
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Amsterdam
Reacties
0
Bekeken
279
Status
Gesloten
Referentie
IGB67725330

Omschrijving

Bedrijfsomschrijving

Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers maar ook met kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Mocht u binnen 3 werkdagen niets horen bel ons dan even, dan is er mogelijk iets fout gegaan. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Functieomschrijving

Startdatum

10-06-2016

Einddatum

30-09-2016

Optie op verlenging

Ja

Aantal uur per week

36

Sluitingsdatum

03-06-2016 om 10:00 uur

Het team Inspectie valt onder de afdeling Toezicht en Handhaving. Deze afdeling bevat tevens een team handhaving openbare ruimte. Bij team Inspectie gaat het met name om de volgende taken; toezicht op de bouw, controle brandveiligheid, sloop (asbest), controle drank- en horecavergunningen, milieu (geluids- en stankoverlast), illegale hotels, constructieve veiligheid. Team handhaving openbare ruimte handhaaft (verbaliseren) afval-, parkeer- en lichte verkeers - overtredingen, wrakken, jongerenoverlast, hondenoverlast, objecten in de openbare ruimte, uitstallingen, wildplakken, evenementen, drank en horeca (terrassen), oren en ogen in het gebied en heeft een signaalfunctie.

Vanwege de toenemende bouwopgave van het stadsdeel wordt de formatie geanalyseerd en in overeenstemming gebracht met de noodzakelijke omvang. Deze externe inhuur is om de hoogste nood te lenigen en de periode tot vaststelling formatie en werving/selectieproces en vakantieperiode te overbruggen. Een periode van 4 maanden is hiervoor het minimum. 

Functie-eisen

  • minimaal aantoonbaar HBO werk- en denkniveau. Dit werk- en denkniveau is opgedaan door relevante werkervaring en/of een minimaal behaald HBO diploma (harde eis).

  • in het bezit van een diploma Ambtenaar Bouw- en Woningtoezicht Primair (ABW 1) (harde eis).

  • minimaal 3 jaar aantoonbare kennis van en ervaring met de Wabo, APV en Bouwbesluit (harde eis).

  • minimaal 3 jaar aantoonbare ervaring als Inspecteur Bouw (harde eis).

  • de opleiding ABW 2 afgerond en is in het bezit van het diploma. 

  • minimaal 3 jaar aantoonbare ervaring als Inspecteur Bouw

  • minimaal 3 jaar aantoonbare kennis van en ervaring met de Wabo, APV en Bouwbesluit. 

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten