Projectleider Mulder / Fiscaal

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
26-05-2016
Periode
2 tot 6 maanden
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Amsterdam
Reacties
1
Bekeken
402
Status
Gesloten
Referentie
IGB67728649

TOP-Opdrachtgevers

 • H Consultancy Groep b.v. 2525 opdrachten
 • Yacht bv 31 opdrachten

Omschrijving

Bedrijfsomschrijving

Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers maar ook met kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Mocht u binnen 3 werkdagen niets horen bel ons dan even, dan is er mogelijk iets fout gegaan. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Functieomschrijving

Startdatum

20-06-2016

Einddatum

19-09-2016

Optie op verlenging

Ja

Aantal uur per week

36

Sluitingsdatum

02-06-2016 om 12:00 uur

Profiel Organisatie
Het cluster Ruimte en Economie staat voor het creëren van de ruimtelijke en economische randvoorwaarden die nodig zijn om Amsterdam tot een sterke metropool uit te laten groeien. Dit doet het cluster vanuit opgaven in de ruimtelijke economische sector van zowel het college als ook de bestuurscommissies van de stadsdelen en met en voor de huidige en toekomstige bewoners, bedrijven en bezoekers. Zo is en blijft de stad goed bereikbaar, is Amsterdam duurzaam en biedt het alle mogelijkheden voor goede leefmilieus en optimale ontwikkeling van de economie. Het cluster gaat voor ontkokering en het verhogen van de handelingssnelheid. Belangrijk is dat er aandacht is voor alle schaalniveaus, van portiek tot de gehele metropool.

Profiel Afdeling 
Het Cluster Ruimte en Economie omvat 13 afdelingen met een grote diversiteit aan onderwerpen. De RVE parkeren is sinds 2015 een zelfstandig organisatieonderdeel binnen de gemeente en maakt onderdeel uit van het cluster Ruimte en Economie. De RVE telt ongeveer 50 fte. en is verantwoordelijk voor ca 200 miljoen euro aan parkeergeld omzet. Het is een organisatie in ontwikkeling bestaande uit 3 afdelingen: Garageparkeren, Straatparkeren en Analyse & Ondersteuning.

Profiel Opdracht
De Projectleider Mulder / Fiscaal gaat onderzoeken of en hoe te organiseren is dat een particulier bedrijf de werkzaamheden uitbreidt met publieke (Mulder)handhavingstaken. Tevens gaat hij / zij zorgen voor een goede juridische onderbouwing in de verschillende scenario's.

Werkzaamheden

 • Leiding over meerdere gelijktijdig lopende projecten (1 groot en enkele kleinere) op het gebied van Mulder wetgeving en handhaving van Parkeren.

 • Aansturing/coaching van projectmedewerkers.

 • Voorbereiden van bestuurlijke besluitvorming tbv de resultaten uit de projecten.

 • Vertalen van parkeerbeleid, en -ambities naar de uitvoering.

Functie-eisen

 • Je beschikt minimaal over aantoonbaar HBO werk- en denkniveau. Dit werk- en denkniveau is opgedaan door relevante werkervaring en/of een minimaal behaald HBO diploma.

 • Je hebt minimaal 5 jaar ervaring met parkeer gerelateerd projectmanagement (supervisie over meerdere gelijktijdig lopende grotere en kleinere projecten).

 • Je hebt ruime ervaring met het vertalen en implementeren van parkeerbeleid, en -ambities naar de uitvoering.

 • Je hebt minimaal 5 jaar ervaring met samenwerking met en aansturing/coaching van projectmedewerkers.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


1 reactie

 • Datum
  01-06-2016 14:56
  Plaats
  KROMMENIE

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten