P&O-adviseur

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
26-05-2016
Periode
2 tot 6 maanden
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Oldebroek
Reacties
0
Bekeken
398
Status
Gesloten
Referentie
IGB67729719

Omschrijving

Bedrijfsomschrijving

Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers maar ook met kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Mocht u binnen 3 werkdagen niets horen bel ons dan even, dan is er mogelijk iets fout gegaan. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Functieomschrijving

Startdatum

13-06-2016

Einddatum

01-11-2016

Optie op verlenging

Ja

Aantal uur per week

28

Sluitingsdatum

06-06-2016 om 09:00 uur

De klant is op zoek naar een ervaren P&O-collega. Als P&O adviseur draag je bij aan het vormgeven en realiseren van het organisatieontwikkelingsplan. Je kijkt met een frisse blik naar onze processen en draagt actief bij aan het verder ontwikkelen van P&O. Deze klus wordt tijdelijk ingevuld in verband met vervanging wegens zwangerschap. 
 
Het team
P&O heeft zes medewerkers en is onderdeel van het team Financiën, P&O, Communicatie, Inkoop en Juridisch. Het team maakt deel uit van de eenheid Bedrijfsvoering en wordt aangestuurd door een teamleider. We richten ons in de komende periode met name op verbetering van kwaliteit en sturing, samenwerking met externe partners en het verder ontwikkelen van de organisatie. Speerpunt van P&O is het neerzetten van een HR-visie en deze vertalen naar een strategie en concrete activiteiten. Daarbij haken we aan bij de ambitie van de organisatie en de organisatieontwikkeling die is ingezet. Dit proces geven we samen met de medewerkers in de organisatie vorm. Daarnaast zetten we in op het digitaliseren van de arbeidsvoorwaarden (RAP) en de HR-processen (YouForce).
 
Als adviseur P&O ga je aan de slag in de volle breedte van het P&O-terrein. Daarbij ligt het accent op de P-kant als adviseur van het management.

Je

  • ondersteunt als P&O-adviseur management en medewerkers bij de toepassing van personeelsmanagementinstrumenten;

  • ontwikkelt personeelsbeleid op diverse actuele thema’s;

  • ontwikkelt en implementeert arbeidsvoorwaarden en voert deze uit;

  • draagt actief bij aan de HR visie en uitvoeringsagenda. 

Functie-eisen

  • minimaal een afgeronde HBO opleiding (harde eis).

  • minimaal 1 jaar werkervaring, opgedaan in de afgelopen 3 jaar, als P&O adviseur (harde eis).

  • aantoonbare werkervaring als P&O adviseur binnen een gemeente.

  • afgeronde HBO opleiding P&O

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten