Ondersteuning in Verkoopteam WMO

Opdrachtgever
De Zorggroep Venlo
Geplaatst op
27-05-2016
Periode
Binnen een jaar
Budget
Open
Op locatie
Venlo
Reacties
1
Bekeken
472
Status
Gesloten
Referentie
824187

Omschrijving

Wij zoeken voor ons verkoopteam WMO een medewerker voor een tijdelijk dienstverband of een enthousiaste Freelancer of ZZP-er in verband met het vertrek van de huidige medewerker.
Een collega die een belangrijke bijdrage moet gaan leveren in het WMO-domein door middel van het ondersteunen van het management en leiding en het onderhouden van relaties met de gemeenten in Midden en Noord-Limburg. Je werk daarom in nauwe samenwerking met beleidsmedewerkers en het management en leiding van het sectoronderdeel Ondersteuning Thuis. Daarnaast heb je korte lijnen met de beslissers.
Je werkzaamheden zullen zich richten op het coördineren van en ondersteunen bij het verkoopproces, en betreffen onder andere:
het beoordelen van: inkoopdocumenten (op hoofdlijnen), proces en contractafspraken en het bewaken van de deadline voor de inschrijving;
het laten uitvoeren van de inhoudelijke beoordeling door de leiding van Ondersteuning Thuis;
het laten uitvoeren van de financiële beoordeling door de BEA/concerncontrole;
het gebruik maken van de vragenronde in de aanbestedingsprocedure: ophalen, opstellen en indienen van vragen volgens aanbestedingsprocedure;
het opstellen van een voorstel richting het verkoopteam over aanbod: waar op in te schrijven en tegen welke prijs, bespreken eventuele lastige kwesties, etc.;
de daadwerkelijke inschrijving;
het reageren op opmerkingen vanuit gemeenten op de inschrijving en het bewaken van de reactie betreffende de definitieve inschrijving;
het in beeld brengen van de administratieve, organisatorische, financiële en eventuele personele consequenties van definitieve inschrijving in beeld brengen en bespreken met / verspreiden onder de betreffende collega’s en afdelingen (verkoopteam WMO, P&P, concerncontrol, e.a.)
Je beschikt over een relevante vakkennis op academisch niveau. Je hebt aantoonbare ervaring met aanbestedingsprocessen. Je bent politiek-bestuurlijk en organisatiesensitief, analytisch, gemakkelijk in staat te schakelen tussen strategisch en tactisch niveau en hebt geen moeite met initiatief nemen. Tevens beschik je over goede schrijfvaardigheid (je kunt de taal van de opdrachtgever spreken en schrijven) en adviesvaardigheden. Bovendien heb je ervaring met coördineren.
oor aanvullende informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Hugo Kuyper, directeur bedrijfsvoering a.i.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


1 reactie

  • Datum
    29-05-2016 12:04
    Plaats
    Maastricht

    Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten