Projectleider / directievoerder uitvoering groen

Intermediair
Van Dijk Employment Services
Geplaatst op
26-05-2016
Periode
Binnen een jaar
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Amsterdam
Reacties
0
Bekeken
665
Status
Gesloten
Referentie
IGB67741155

TOP-Opdrachtgevers

 • Yacht bv 31 opdrachten
 • H Consultancy Groep b.v. 2529 opdrachten

Omschrijving

Functieomschrijving
U bent een projectleider uitvoering groen met ervaring met contractmanagement op het gebied van maaiveldinrichting, infrastructuur en kabels en leidingen in een grootstedelijke omgeving.

Wie?

Onze opdrachtgever is een gemeente in Noord-Holland.

Het Ingenieursbureau is de partner binnen de gemeente voor inkoop, techniek en projectrealisatie voor de grond, weg en waterbouw. Onze opdrachtgever is lead buyer voor de fysieke sector. Ze werken aan projecten van planvorming tot en met uitvoering. In de uitvoering zijn ze verantwoordelijk voor directievoering en toezicht namens de opdrachtgevende diensten van de gemeente. Traditioneel wordt veel gewerkt met RAW-bestekken, maar we zien een verschuiving naar andere contractvormen. Er wordt gebruik gemaakt van nieuwe vormen van contractbeheersing zoals VISI en KPD-bestekadministratie.

Wat?

Wat u gaat doen en wat we van u vragen, leest u hieronder.

Taken

 • U geeft namens de opdrachtgever leiding aan het geheel van uitvoerende werkzaamheden op groen projecten.

 • U bewaakt namens de opdrachtgever voortgang, kwaliteit en budget van het project. Communicatie met alle betrokken partijen is daarbij essentieel.

 • U onderhandelt, stemt af en stuurt bij.

 • U bewaakt contracten in de uitvoeringsfase, beoordeelt meer- en minderwerk, begeleidt  toezichthouders en zit bouwvergaderingen voor.

 • U ondersteunt vanuit uw rol de projectleider, contractmanagers en voorbereiders met het maken van ontwerpen, opstellen van de risicoanalyse, kiezen van de juiste contractvorm, aanvragen van vergunningen en het opstellen van bestekken.

 • U weet uw kennis te combineren met de praktijk en weet infra collega's te overtuigen van het groenbelang.

Eisen

 • U hebt minimaal aantoonbaar hbo werk- en denkniveau met een achtergrond in de richting van cultuurtechniek, opgedaan door relevante werkervaring en/of een minimaal behaald hbo-diploma.

 • U hebt minimaal 5 jaar ervaring met directievoering op het gebied van groenprojecten, opgedaan in de afgelopen 7 jaar.

 • U hebt kennis van en ervaring met de wet- en regelgeving met betrekking tot contractmanagement, opgedaan door tenminste 1 jaar ervaring binnen een functie waar contractmanagement tot de verantwoordelijkheden behoorden. Daarnaast kan deze ervaring aangevuld worden met een opleiding op het gebied van contractmanagement.

 • U hebt minimaal 5 jaar ervaring als directievoerder of een soortgelijke functie op het gebied van maaiveldinrichting, infrastructuur en kabels en leidingen, opgedaan in de afgelopen 7 jaar.

 • U hebt minimaal 5 jaar ervaring opgedaan in de afgelopen 7 jaar met groen advisering bij infrastructurele projecten.

 • U hebt minimaal 5 jaar ervaring opgedaan in de afgelopen 7 jaar op het gebied van maaiveldinrichting en infrastructuur binnen een grootstedelijke omgeving.

 • U hebt ervaring met VISI en met KPD-bestekadministratie.

 • U hebt tenminste 2 jaar ervaring met het begeleiden van groen werken binnen een G4 gemeente.

Waar?

Amsterdam

Wanneer?

De functie is per direct fulltime beschikbaar voor 36 uur per week. Deze functie is op projectbasis tot ten minste eind juni 2017, met een optie tot verlenging. U kunt deze opdracht in loondienst of als zelfstandig ondernemer uitvoeren.

Waarom?

Ter uitbreiding.

Trefwoorden

Gemeente, projectleider, uitvoering, groen, directievoerder, maaiveldinrichting, infrastructuur, kabels en leidingen, KPD-bestekadministratie, VISI, G4 gemeente, grootstedelijke omgeving, RAW, civiele techniek, contractmanagement,

Hoe?

Reageer vóór maandag 6 juni aanstaande.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten