Sr. Adviseur Systeemarchitect

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
26-05-2016
Periode
Niet relevant
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Amsterdam
Reacties
0
Bekeken
411
Status
Gesloten
Referentie
IGB67741950

TOP-Opdrachtgevers

 • KPN Consulting 235 opdrachten
 • Helion IT 160 opdrachten
 • Yacht bv 33 opdrachten

Omschrijving

Bedrijfsomschrijving

Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers maar ook met kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Mocht u binnen 3 werkdagen niets horen bel ons dan even, dan is er mogelijk iets fout gegaan. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Functieomschrijving

Startdatum

01-06-2016

Einddatum

31-05-2018

Optie op verlenging

Ja

Aantal uur per week

36

Sluitingsdatum

02-06-2016 om 17:00 uur 

Omschrijving organisatieonderdeel/project
Grote Projecten en Onderhoud (GPO), afdeling Installaties en Bediening (IE), levert een bijdrage aan het realiseren van de Rijkswaterstaat (RWS) projecten. IE zorgt binnen GPO voor de technische installaties in de RWS netwerken en de samenhang daarvan met de operationele organisatie en processen, dit gezamenlijk noemen wij het dynamisch deel.
Wij zorgen ervoor dat in de projecten de producten voor het dynamische deel worden gerealiseerd conform de afgesproken kwaliteit. Daarnaast adviseren we gevraagd en ongevraagd over risico’s in het dynamische deel van het areaal.
Medewerkers van IE hebben de klant centraal en realiseren zich dat een oplossing alleen kan bestaan als samenhang tussen techniek, Organisatie en processen is geborgd. Wij pakken hierin een voortrekkende rol vanaf de voorbereiding tot en met het doorvoeren van de wijziging in de RWS netwerken.

Om de afgesproken kwaliteit te behalen vervullen wij vanuit de afdeling verschillende rollen binnen de aanlegprojecten. Een van deze rollen is de systeem architect/integrator (SA/SI), een centrale en belangrijke rol voor het behalen van de afgesproken kwaliteit. Voor de projecten Zuidelijke Ringweg Groningen en het project A9 Amstelveen (onderdeel van het programma Schiphol Amsterdam Almere) zijn we op zoek naar een SA/SI. Beide projecten hebben naast de aanleg van nieuwe wegen een verdiepte ligging en beweegbare bruggen in hun scope.

Omschrijving functie/rol
Je wordt ingezet als SA/SI voor de projecten Zuidelijke Ringweg Groningen en A9 Amstelveen. Het project zuidelijke Ringweg Groningen zit in de fase aanbesteding en het project A9 Amstelveen is bezig met de voorbereiding voor de aanbesteding. Je bent als SA/SI hét aanspreekpunt voor het dynamisch deel voor de projectorganisatie, de technisch manager. Tevens ben je voor het dynamisch deel van het project een serieuze gesprekspartner voor o.a. de regio en de opdrachtnemer binnen jouw vakgebied. Je adviseert tijdens alle fasen van het project gevraagd en ongevraagd aan
de projectorganisatie over onderwerpen met betrekking tot de integrale functionaliteit/kwaliteit van het aan te leggen en onderhouden systeem op basis van kaders en beleid van RWS.

Tevens stem je af en rapporteer je naar de afdeling IE. Je bent verantwoordelijk voor beheersing van het ontwerpen en realiseren van het dynamisch deel van het project. Neemt beslissingen over het geheel en indien noodzakelijk ook over belangrijke technische details. Hierbij gaat het niet alleen om de borging van de samenwerking tussen de installaties, maar ook om de samenwerking tussen installaties en de besturing (3E), de samenwerking tussen 3E en MMI, de architectuur van de 3B en MMI en de netwerkkoppeling met de verkeer/bediencentrale. Verder moeten de raakvlakken beheerst worden met het civiele en het werktuigbouwkundige deel. Daarnaast is de SA/SI ook verantwoordelijk voor de integratie van de techniek met de processen en Organisatie en daarmee met medewerkers voor bediening, bewaking en besturing vanuit de verkeer/bediencentrale en voor het beheer en onderhoud. Op deze manier draagt de SA/SI zorg voor de realisatie van een werkend systeem.

Functie-eisen

 • Kennis en kunde- Kennis en meerjarige ervaring met het ontwikkelen van systemen onder architectuur;

 • Kennis en meerjarige ervaring met systeemarchitectuur en systeemintegratie;

 • Kennis en meerjarige ervaring met lifecyclemanagement van bij voorkeur bedrijfskritische en/of veiligheidsgerelateerde systemen;

 • Kennis en ervaring met het proces van Systems Engineering;

 • Goede kennis van verkeerssystemen en bruggen (installaties en software);

 • Gevoel voor maatschappelijke en politiek-bestuurlijke verhoudingen;

 • Kennis van wet- en regelgeving en (beleids)kaders;

 • Bij voorkeur kennis en ervaring van de RWS aanpak, standaarden en richtlijnen.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten