Projectleider Amsterdam-Noord (Sr) (vaste baan)

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
26-05-2016
Periode
Niet relevant
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Amsterdam
Reacties
0
Bekeken
4
Status
Gesloten
Referentie
IGB67742821

TOP-Opdrachtgevers

 • Yacht bv 31 opdrachten
 • H Consultancy Groep b.v. 2535 opdrachten

Omschrijving

Bedrijfsomschrijving

Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers maar ook met kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Mocht u binnen 3 werkdagen niets horen bel ons dan even, dan is er mogelijk iets fout gegaan. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Functieomschrijving

Startdatum

1-7-2016

Einddatum

1-7-2017

Optie op verlenging

Ja

Aantal uur per week

36

Sluitingsdatum

2-6-2016 om 12:00 uur

Het Ingenieursbureau zoekt naar een ervaren senior civieltechnische projectleiderer voor de grootschalige gebiedsontwikkeling van Buiksloterham (en mogelijk voor andere projectengebieden in Amsterdam-Noord) . Het betreft gebiedsontwikkeling in een bestaand industriegebied dat wordt omgevormd tot een woon-/werkgebied.
Je bent verantwoordelijk voor de complete coördinatie en uitvoering van civieltechnische projecten binnen deze gebiedsontwikkelingen, waar sloop, sanering, bouwrijpmaken kabels en leidingen en maaiveldinrichting samen komen in verschillende fases (van ontwerp tot uitvoering).
Wij zoeken een projectleider met sterke adviesvaardigheden, die veel ervaring heeft met inrichting van de openbare ruimte inclusief de ondergrond binnen gebiedsontwikkeling. Daarnaast is ruime ervaring met complexe sloop, (asbest-)sanering en (kade-)constructies een voorwaarde. Affiniteit met duurzaamheid en groen is een pré.
Je bent specifiek bekend met de problematiek inzake bouwlogistiek rondom zelfbouw en collectieve zelfbouw (CPO). Bouwprocessen hebben geen geheimen voor jou. 
Kennis (en ervaring) met omgang in (bommen)verdacht gebied is gewenst.

Je bent de proactieve adviseur in de planvormingsfase vanuit de techniek. Je verzorgt daarbij (de totstandkoming) van de benodigde (onderzoeks-)producten. Je analyseert problemen en bent zelfstandig in staat om tot adviezen en oplossingen te komen waar nodig met behulp van je team en specialisten. Kenmerkend is het snel leveren van korte en bondige analyses (met kostenramingen) gericht op voortgang van de gebiedsontwikkeling. Veelal worden tijdelijke (gefaseerde) oplossingen gevraagd met een zekere mate van creativiteit.

Je bent daarbij gewend om snel te schakelen tussen verschillende projecten, je ziet hun onderlinge samenhang en je hebt goede antennes voor de belangen
in de omgeving.
Je onderhoudt de relatie en brengt de eisen en wensen in beeld met de opdrachtgever(s), de ontwikkelaars (waaronder zelfbouw en CPO) de beheerder(s), bestaande bewoners en bedrijven en derden (zoals kabel en leidingbeheerders, vergunningverleners en overige stakeholders).

Na de planvormingsfase initieer je de (tijdelijke) uitvoeringsprojecten in samenspraak met opdrachtgever(s) en kun je dit helder vertalen in een projectvoorstel. Daarbij heb je ervaring met het definiëren van risico's en risicogestuurd werken.
Op basis van de capaciteitsbehoefte bepaal je de inkoopbehoefte/-strategie en stel je een projectteam samen uit het basisteam van het betreffende plangebied. Zo nodig organiseer en begeleid je een externe deskundigheid voor voorbereiding en uitvoering wanneer de capaciteit daar om vraagt (binnen de daarvoor gestelde randvoorwaarden).
Je bent (eind-)verantwoordelijk voor de sturing op de projecten aangaande de voortgang, kwaliteit, budget, organisatie en informatie.

Je werkt nauw samen met de opdrachtgever van de Gebiedsontwikkeling Buiksloterham en je neemt deel aan overleg binnen het team Gebiedsontwikkeling.
Daarnaast organiseer je zelf de noodzakelijke interne en externe projectoverleggen.

Je bent bekend met het werken in de stad Amsterdam (en liefst ook Amsterdam-Noord). Je beschikt over een actief netwerk binnen het Ingenieursbureau (en
de gemeente Amsterdam).

Functie-eisen

 • beschikt minimaal over een HBO diploma in de richting van Civiele Techniek of vergelijkbaar

  • heeft kennis van en ruime ervaring met het functioneel aansturen van civieltechnische projecten in de fasen van planvorming tot en met overdracht aan beheerder, waarvan minimaal 4 jaar in de afgelopen 10 jaar op het vlak van gebiedsontwikkeling in een complexe binnenstedelijke omgeving met een mix van sloop, saneren, bouwrijpmaken, (ondergrondse) infrastructuur en woonrijpmaken. Ervaring met ontwerp en aanleg van (kade)constructies is een pré.

  • heeft kennis van en ervaring met het adviseren in de haalbaarheids- en planvormingsfase van de gebiedsontwikkeling in de afgelopen 4 jaar.

  • heeft kennis van en ervaring met de uitvoeringscoördinatie aangaande zelfbouw, collectieve zelfbouw en met ontwikkelaars in de afgelopen 7 jaar.

  • heeft kennis van en ervaring met het zelfstandig uitwerken van (tijdelijke) ontwerpoplossingen/detailleringen inzake maaiveldontwerpen en de uitvoering daarvan in de afgelopen 7 jaar.

  • heeft kennis van en ervaring met voorbereiding en uitvoering van complexe sloop, (asbest-)sanering en (kade-) constructies in de afgelopen 10 jaar.

  • beschikt over een zeer resultaatgerichte instelling: levering van resultaat, op tijd, zorgen voor tevreden opdrachtgevers van je project. Minimaal 2 recente referenties van de afgelopen 6 jaar.

  • heeft kennis van en civieltechnische ervaring (minimaal 4 jaar) met grootschalige gebiedsontwikkeling in de gemeente Amsterdam in de afgelopen 7 jaar.

  • heeft kennis van en ervaring met de uitvoeringscoördinatie van zelfbouw, collectieve zelfbouw en met ontwikkelaars binnen de gemeente Amsterdam in de afgelopen 7 jaar.

  • heeft kennis van en ervaring met de procedures van het Amsterdamse ‘coördinatiestelsel werken aan de weg’. Deze ervaring is recent en maximaal 2 jaar oud.

  • heeft kennis van en ervaring met minimaal twee van de volgende aspecten in de afgelopen 7 jaar.

Competenties

 • Werkt goed georganiseerd en houdt overzicht;

 • Stelt de juiste doelen en komt afspraken na;

 • Uitstekende communicatieve vaardigheden;

 • Overtuigingskracht.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten