Certified Liferay Developer

Intermediair
IT-Staffing Nederland B.V.
Geplaatst op
26-05-2016
Periode
2 tot 6 maanden
Budget
Open
Op locatie
Rotterdam
Reacties
0
Bekeken
463
Status
Gesloten
Referentie
30160644

Omschrijving

Certified Liferay Developer

Regio - Rotterdam
Start - zpm

Een smeltkroes van talent, internationaal geori├źnteerd en sterk maatschappelijk betrokken. Dat is deze universiteit. Een universiteit die met 25.000 studenten en bijna 2.000 medewerkers wetenschappelijke kennis in de stad ontwikkelt die grenzeloos toepasbaar is. Werken bij de Universiteit betekent werken bij een ambitieuze universiteit met volop ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en eigen initiatief.

De Klant heeft een uitstekende reputatie op de terreinen Economie, Bedrijfskunde en Gezondheid, versterkt met Rechtsgeleerdheid, Sociale Wetenschappen, Historische en Kunstwetenschappen en Wijsbegeerte.

Profielschets: Certified Liferay Developer

Als Certified LifeRay developer met Java ervaring binnen een Scrum/Agile team dat werkt aan de nieuwe studentenportal van de Universiteit ben je samen met het team verantwoordelijk voor het implementeren van nieuwe features in oa de Liferay omgeving. Je bent in staat het team te helpen onderdelen van eXtreme programming en Specification by Example (ATDD, BDD) te implementeren.

Je zal een coachende rol vervullen op het gebied van Java en Liferay binnen het scrum team, daarnaast ben je ervaren op het gebied van geautomatiseerd unit- en integratie testen.

Bij een kandidaat zoeken we interesse in thema's als Software Architecture, Agile, Continuous Integration, Security en DevOps.

Achtergrondinformatie

Een team van ontwikkelaars van de afdeling IT Development werkt in een scrum team onder meer voor het project DLWO onderwijs. In dit project wordt de nieuwe studentenportal ontwikkeld waarmee alle IT voor studenten zal worden ontsloten.

De klant zoekt een Certified LifeRay ontwikkelaar, die als lid van een deels nieuw te formeren, scrum team meewerkt aan het doel iedere sprint kwalitatief goede software op te leveren.

Hiervoor vragen wij als vaktechnische kennis

  • Aantoonbare kennis en ervaring met Java en LifeRay;

  • Aantoonbare kennis en ervaring met REST- en SOAP-diensten;

  • Aantoonbare kennis en ervaring met Scrum/Kanban/Agile;

  • Aantoonbare kennis en ervaring met Continuous Integration;

  • Aantoonbare kennis en ervaring met Test Driven Development (TDD);

  • Aantoonbare kennis en ervaring met Behaviour Driven Development (BDD);

  • Aantoonbare kennis en ervaring met Jira, Bamboo, Stash/Git;

  • Aantoonbare kennis en ervaring met Maven;

  • Ervaring met het gebruik van Selenium, Cucumber, Junit;

  • Ervaring met het gebruik van een OTAP-model.

Inzet
De inzet is gemiddeld 32 uur per week. Navraag van referenties kan onderdeel uitmaken van de selectieprocedure. De werkzaamheden starten zo spoedig mogelijk en zijn op basis van een contract voor drie maanden. Verlenging tot december 2016 hoort tot de mogelijkheden.

De deelnemers dienen rekening te houden met selectiegesprekken op 15 juni 2016 van 09:00 uur tot 12:00 uur.

Ben jij geïnteresseerd in deze opdracht dan zie ik graag een recent CV, korte motivatie en je uurtarief incl. reiskosten en excl. BTW

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten