ICT Projectleider/ Ontwikkelaar

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
26-05-2016
Periode
Binnen een jaar
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Venray
Reacties
3
Bekeken
520
Status
Gesloten
Referentie
IGB67747752

TOP-Opdrachtgevers

 • KPN Consulting 243 opdrachten
 • Helion IT 160 opdrachten
 • Yacht bv 31 opdrachten

Omschrijving

Bedrijfsomschrijving

Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers maar ook met kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Mocht u binnen 3 werkdagen niets horen bel ons dan even, dan is er mogelijk iets fout gegaan. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Functieomschrijving

Startdatum

20-6-2016

Einddatum

20-12-2016

Optie op verlenging

Ja

Aantal uur per week

24

Sluitingsdatum

6-6-2016 om 8:00 uur

Het betreft een opdracht voor een Projectleider/ Ontwikkelaar voor onderstaand project Business Intelligence.

De gemeente wil meer 'in control' komen en meer resultaatgericht gaan werken. Hiervoor is adequate stuurinformatie nodig. Business Intelligence (BI) kan hierin voorzien. 

De Projectleider coördineert het project en bouwt / ontwikkelt tevens het dashboard waarmee de benodigde informatie op een eenduidige manier wordt gepresenteerd.
Het dashboard moet modulair worden gebouwd en wordt in beheer genomen door de interne ICT afdeling. Per ‘klant’ kan er verschillende informatie op een eenduidige manier worden gepresenteerd via het dashboard.

In beheer genomen proces en tooling (dashboard) waarmee diverse gegevens omgezet kunnen worden naar de correcte benodigde informatie. Deze informatie wordt op een eenduidige, gebruiksvriendelijke en geautomatiseerde manier gepresenteerd. Het dashboard is toekomst-voorbereid, in beheer bij de interne organisatie en modulair opgebouwd. Hiermee kunnen nieuwe gegevensbronnen eenvoudig en snel worden gekoppeld en nieuwe informatiebehoefte eenvoudig, eenduidig en snel worden gepresenteerd. 
 
De Projectleider heeft ervaring met het aansturen van vergelijkbare projecten en heeft tevens ervaring met het ontwikkelen van dashboards. Kennis van Oracle en SQL is hierbij van belang.

Functie-eisen

 • minimaal een afgeronde HBO opleiding

 • kennis van Oracle en SQL

 • werkervaring opgedaan in de aansturing van vergelijkbare projecten (Business Intelligence) en met het ontwikkelen van dashboards

 • werkervaring met het ontwikkelen van websites is een wens

 • werkervaring in de afgelopen 5 jaar als Projectleider binnen een overheidsorganisatie is een wens

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


3 reacties

 • Datum
  26-05-2016 17:24
  Plaats
  Wierden

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  27-05-2016 10:27
  Plaats
  Kampen

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  27-05-2016 14:33
  Plaats
  Breda

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten