Toets coördinator / Assistent contractmanager

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
26-05-2016
Periode
Binnen een jaar
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Groningen
Reacties
0
Bekeken
382
Status
Gesloten
Referentie
IGB67765353

Omschrijving

Bedrijfsomschrijving

Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers maar ook met kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Mocht u binnen 3 werkdagen niets horen bel ons dan even, dan is er mogelijk iets fout gegaan. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Functieomschrijving

Startdatum

4-7-2016 

Einddatum

4-1-2020

Optie op verlenging

Ja

Aantal uur per week

20-32

Sluitingsdatum

3-6-2016 om 9:00 uur

Het waterschap Noorderzijlvest staat voor de komende jaren voor een enorme opgave. In juni 2014 is gestart met de verkenningsfase van het project Dijkverbetering Eemshaven-Delfzijl (DED).  De opdracht en primaire doelstelling van het project is om voor het traject Eemshaven-Delfzijl een dijkverbetering uit te voeren en op een sobere en doelmatige wijze uiterlijk eind 2019 aan de wettelijke norm te voldoen, waarbij de kering:

 • zodanig ontworpen en aangelegd is dat de zeedijk voldoet aan het project specifieke ontwerpinstrumentarium 2014 (OI2014), waarbij geanticipeerd is op de nieuwe normering wettelijk beheerinstrumentarium 2017 (WBI 2017);

 • bestand is tegen aardbevingen als gevolg van gaswinning;

 • bestand is tegen de reeds opgetreden en toekomstige bodemdaling als gevolg van gaswinning.

Secundaire doelstelling is het waar mogelijk realiseren van innovaties en benutten van meekoppelkansen om de doelmatigheid en maatschappelijke acceptatie en meerwaarde van de dijkverbetering te vergroten.

Het waterschap Noorderzijlvest heeft voor deze versterkingsopgave een projectteam ingericht volgens het Integraal Project Management (IPM) model. De inschrijvingsfase voor het project is gestart en de gunning staat gepland voor eind juni. Voor de uitvoeringsfase van het project zijn wij ter ondersteuning van de contractmanager op zoek naar een Toets coördinator / assistent contractmanager voor 20 - 32 uur per week voor een periode van 3,5 jaar (met een proefperiode van 3 maanden en een optie tot verlengen met maximaal 1 jaar) De ureninzet kan in de loop van de periode afnemen.

Waterschap Noorderzijlvest is op zoek naar mensen met een hart voor water. Maar dat niet alleen, we werken het liefst samen met professionals die vanuit hun kennis van UAV-gc contracten en deskundige ervaring in het beheersen van complexe toets processen, hun bijdrage willen leveren aan het dijkversterkingsprogramma van het waterschap. Je bent de rechterhand van de contractmanager en hebt een adviserende en uitvoerende rol op het gebied van Toetsing en SCB. Je bent verantwoordelijk voor het actueel houden van de toets planning, het aansturen van (lead) auditors en toetsers en draagt zorg voor de vastlegging van de relevante gegevens. Je bent trekker en bewaker van het actueel houden van het contractbeheersplan en ondersteunt bij het dagelijkse contractmanagement door het bijhouden van een contractdossier.

Functie-eisen

 • minimaal hbo werk- denkniveau, je hebt bij voorkeur een afgeronde opleiding HBO of WO Civiele Techniek.

 • minimaal 3 jaar werkervaring, opgedaan in de afgelopen 5 jaar, met ondersteuning bij UAV-gc projecten als toets coördinator en/ of (assistent) contractmanager tijdens de uitvoeringsfase. 

 • minimaal 3 jaar werkervaring, opgedaan in de afgelopen 5 jaar, met Systeemgerichte contractbeheersing.

 • minimaal een afgeronde HBO opleiding.

 • minimaal 4 jaar werkervaring, opgedaan in de afgelopen 8 jaar, met ondersteuning bij UAV-gc projecten als toets coördinator en/ of (assistent) contractmanager tijdens de uitvoeringsfase.

 • minimaal 4 jaar werkervaring, opgedaan in de afgelopen 8 jaar, met Systeemgerichte contractbeheersing.

 • werkervaring met ondersteuning bij UAV-gc projecten in minimaal 1 project met een gefactureerd bedrag van 10 miljoen euro of hoger.

 • werkt zorgvuldig en gestructureerd. Hij of zij is proactief en beschikt over goed ontwikkelde communicatieve en analytische vaardigheden.  

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten