Certified Liferay Developer

Opdrachtgever
Bergler ICT
Geplaatst op
26-05-2016
Periode
2 tot 6 maanden
Budget
Open
Op locatie
Rotterdam
Reacties
0
Bekeken
820
Status
Gesloten
Referentie
BFS.82-FLNC-NL-260517

TOP-Opdrachtgevers

  • Yacht bv 31 opdrachten
  • Helion IT 160 opdrachten
  • KPN Consulting 244 opdrachten

Omschrijving

Als Certified LifeRay developer met Java ervaring binnen een Scrum/Agile team. Binnen het team ben je verantwoordelijk voor het implementeren van nieuwe features in oa de Liferay omgeving. Je bent in staat het team te helpen onderdelen van eXtreme programming en Specification by Example (ATDD, BDD) te implementeren.

Functiebeschrijving
Aantoonbare kennis en ervaring met Java en LifeRay; Aantoonbare kennis en ervaring met REST- en SOAP-diensten; Aantoonbare kennis en ervaring met Scrum/Kanban/Agile; Aantoonbare kennis en ervaring met Continuous Integration; Aantoonbare kennis en ervaring met Test Driven Development (TDD); Aantoonbare kennis en ervaring met Behaviour Driven Development (BDD); Aantoonbare kennis en ervaring met Jira, Bamboo, Stash/Git; Aantoonbare kennis en ervaring met Maven; Ervaring met het gebruik van Selenium, Cucumber, Junit; Ervaring met het gebruik van een OTAP-model.

Arbeidsvoorwaarden
Standplaats: Omgeving Rotterdam Aantal uur: Gemiddeld 32 uur per week Periode: 3 maanden met een optie op verlenging Let op: Selectiegesprekken vinden plaats op 15 juni a.s. van 09:00 uur tot 12:00 uur

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten