Manager Uitvoering

Intermediair
IT Recruitment
Geplaatst op
27-05-2016
Periode
Niet relevant
Budget
Open
Op locatie
Groningen
Reacties
1
Bekeken
3404
Status
Gesloten

TOP-Opdrachtgevers

 • H Consultancy Groep b.v. 2562 opdrachten
 • Yacht bv 32 opdrachten

Omschrijving

Organisatie

Het waterschap Noorderzijlvest staat voor de komende jaren voor een enorme opgave. In juni 2014 is gestart met de verkenningsfase van het project Dijkverbetering Eemshaven-Delfzijl (DED). De opdracht en primaire doelstelling van het project is om voor het traject Eemshaven-Delfzijl een dijkverbetering uit te voeren en op een sobere en doelmatige wijze uiterlijk eind 2019 aan de wettelijke norm te voldoen, waarbij de kering:
zodanig ontworpen en aangelegd is dat de zeedijk voldoet aan het projectspecifieke ontwerpinstrumentarium 2014 (OI2014), waarbij geanticipeerd is op de nieuwe normering wettelijk beheerinstrumentarium 2017 (WBI 2017);
bestand is tegen aardbevingen als gevolg van gaswinning;
bestand is tegen de reeds opgetreden en toekomstige bodemdaling als gevolg van gaswinning.
Secundaire doelstelling is het waar mogelijk realiseren van innovaties en benutten van meekoppelkansen om de doelmatigheid en maatschappelijke acceptatie en meerwaarde van de dijkverbetering te vergroten.

Het waterschap Noorderzijlvest heeft voor deze versterkingsopgave een projectteam ingericht volgens het Integraal Project Management (IPM) model. De inschrijvingsfase voor het project is gestart en de gunning staat gepland voor eind juni. Voor de uitvoeringsfase van het project zijn we op zoek naar een Manager Uitvoering voor 24 uur per week, tijdelijk voor 3,5 jaar met een optie tot verlenging van 1 jaar.

Wat ga je doen?
Je bent de verantwoordelijke voor de realisatie van het project. Je beschikt over voldoende vakinhoudelijke kennis op het gebied van waterstaatkundige werken en heeft ervaring met projecten binnen een bestuurlijk complexe omgeving in een realisatie fase.

Je bent het eerste aanspreekpunt voor de opdrachtnemer bij escalatie op contractniveau en rapporteert aan de projectmanager, die de externe raakvlakken op strategisch niveau bewaakt. Er wordt een zakelijke en resultaatgerichte werkhouding van je verwacht die handhaaft op de doelen die gesteld zijn aan de opgaven aangaande hoogwater, aardbevingsbestendigheid en bodemdaling.

Je CV
HBO/academisch werk en denkniveau;
Ervaring met contract- en projectmanagement in de uitvoering van grote waterstaatkundige projecten (omvang circa 50 miljoen; minimaal 10 jaar ervaring);
Ervaring met het begeleiden van minimaal drie grote GWW-projecten in de rol van projectmanager is een pré;
Minimaal 3 jaar ervaring met het werken in een IPM team;
Minimaal 5 jaar kennis van en ervaring met UAV-GC;
Kennis van relevante wet- en regelgeving;
Inzicht in de financiële, personele en organisatorische aspecten van projecten;
Ervaring bij uitvoering van dijkverzwaringsprojecten is een pré.
Je bent daadkrachtig, stressbestendig, resultaatgericht. Je werkt gestructureerd en bent scherp georiënteerd op je omgeving, zowel in- als extern. Je signaleert kansen, draagt creatieve oplossingen aan, bent kostenbewust en besluitvaardig. Tenslotte ben je in staat om je team te motiveren en te ondersteunen.

NB
Minimaal 3 jaar werkervaring, opgedaan in de afgelopen 5 jaar, als projectmanager met UAV-GC projecten. Referentie vereist.

Aantoonbaar minimaal 3 jaar werkervaring, opgedaan in de afgelopen 5 jaar, met contract- en projectmanagement in de uitvoering van grote waterstaatkundige projecten. Referentie vereist.

Werkweek
24 uur

Een leuke baan voor jou? Neem dan snel contact met ons op. Wij zorgen voor een snelle afhandeling van de sollicitatie.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


1 reactie

 • Datum
  27-05-2016 16:08
  Plaats
  ACHTMAAL

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten