Frontend Developer met UX skills

Intermediair
Mirabeau B.V.
Geplaatst op
27-05-2016
Periode
2 tot 6 maanden
Uurtarief
80-85
Op locatie
Leiden
Reacties
2
Bekeken
588
Status
Gesloten
Referentie
31

Afrondingstoelichting

Beste professionals,

Bedankt voor jullie enthousiasme en reactie. Inmiddels hebben wij een passende kandidaat gevonden en is de opdracht vervuld. Mirabeau heeft regelmatig vergelijkbare opdrachten, dus wie weet spreken we elkaar nogmaals in de toekomst.

Fijne dag!


Omschrijving

Beste Professionals,

Voor een zorgverzekeraar in de provincie Zuid-Holland, ben ik op zoek naar een enthousiaste Frontend developer met UX design ambitie.

Als Front end developer ben je, ondersteund door de overige teamleden (visual designers en software engineers), verantwoordelijk de realisatie van de frontend code en Javascript. Daarnaast ben je als Interactie ontwerper verantwoordelijk voor het ontwerp van de customer journey, de flow en de schermen van aanvraag- en service processen bij onze opdrachtgever, een zorgverzekeraar.

Je maakt sitemaps, pageflows en wireframes en gebruikt deze om te overleggen met opdrachtgevers en technici. Tevens doe je proactief voorstellen tot verbetering van de klantbeleving richting de productowner en vertrouw je hierbij niet alleen op je onderbuik gevoel, maar kun je dit eventueel ook onderbouwen met webanalytics data, usability onderzoek of A/B testen.

Onze opdrachtgever zit midden in de transitie van een waterval naar een moderne ‘Continuous Delivery’ aanpak. In plaats van een beperkt aantal releases per jaar, wil men naar frequente updates waarbij continue verbeteringen en uitbreidingen op de digitale touchpoints worden doorgevoerd. In de nieuwe digitale strategie staat het verbeteren van de online klantervaring centraal.

Je komt te werken in een multi-disciplinair ‘blended’ scrum team dat bestaand uit medewerkers van Mirabeau, de klant en van derde partijen. Het team bestaat naast jou ook uit informatie analisten, developers, testers, een productowner en een scrummaster.

Jouw profiel

 • Je bent in de eerste plaats een goede interactie ontwerper, maar daarnaast ook Frontend ontwikkelaar;

 • Je bent gedreven om je ontwerpen zo eenvoudig en begrijpelijk mogelijk te maken voor klanten en klanten te verrassen met een ultieme ervaring;

 • Je hebt ervaring met CSS, JavaScript en AJAX;

 • Je hebt affiniteit met usability onderzoek, web analytics (Google analytics) en A/B testen;

 • Je kunt goed samenwerken met uiteenlopende disciplines (marketeers, ontwerpers, ontwikkelaars) en je kunt goed omgaan met complexe materie en dat vertalen naar eenvoudige ontwerpen;

 • Je bent een bevlogen professional, die enthousiasmeert in contacten en presentaties;

 • Je bent een teamplayer, die mensen ook verbindt en je kan schakelen tussen business wensen en technische beperkingen;

 • Ervaring met werken in een Scrumteam in een pre.

Projectduur

3-6 maanden, start per 01-06-2016

Standplaats

Leiden

Tarief

80-85

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


2 reacties

 • Datum
  27-05-2016 10:03
  Plaats
  Lelystad

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  27-05-2016 10:04
  Plaats
  Rijswijk

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten