Auditor Werkprocessen

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
27-05-2016
Periode
Niet relevant
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Groningen
Reacties
1
Bekeken
284
Status
Gesloten
Referentie
IGB67849813

TOP-Opdrachtgevers

 • H Consultancy Groep b.v. 2525 opdrachten
 • Yacht bv 31 opdrachten

Omschrijving

Bedrijfsomschrijving

Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers maar ook met kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Mocht u binnen 3 werkdagen niets horen bel ons dan even, dan is er mogelijk iets fout gegaan. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Functieomschrijving

Startdatum

04-07-2016

Einddatum

04-01-2020

Optie op verlenging

Ja

Aantal uur per week

5

Sluitingsdatum

03-06-2016 om 10:00 uur

De klant heeft voor eenĀ versterkingsopgave een projectteam ingericht volgens het Integraal Project Management (IPM) model. De inschrijvingsfase voor het project is gestart en de gunning staat gepland voor eind juni. Voor de uitvoeringsfase van het project wordt een auditteam ingericht. Voor dit team zijn wij op zoek naar een Auditor. De inzet is variabel en in overleg met Opdrachtgever. De inschatting is dat de gemiddelde inzet 20-30 uur per maand is voor een periode van 3,5 jaar (met een proefperiode van 2 audits; optie tot verlengen met maximaal 1 jaar)

De klant is op zoek naar mensen met een hart voor water. Maar dat niet alleen, we werken het liefst samen met professionals die vanuit hun kennis en ervaring een positieve bijdrage aan het project bieden.

Je taken bestaan uit het in teamverband toetsen en evalueren van werkprocessen van de opdrachtnemer van het UAV-gc contract doormiddel van audits. Je bent samen met de lead-auditor de adviseur van de contractmanager en ondersteunt hem bij de beoordeling van de werkprocessen van de opdrachtnemer en adviseert in de te nemen beheersmaatregelen.

Functie-eisen

 • minimaal 3 jaar werkervaring, opgedaan in de afgelopen 5 jaar, met het uitvoeren van ISO-9001 audits in de rol van auditor ISO-9001 van infrastructurele projecten (harde eis)

  • minimaal een afgeronde HBO opleiding (harde eis)

  • aantoonbare werkervaring met het uitvoeren van ISO-9001 audits als gecertificeerd auditor ISO-9001 van infrastructurele projecten

  • aantoonbare kennis en/ of werkervaring met waterbouwkundige werken

  • aantoonbare werkervaring, met het uitvoeren van ISO-9001 audits in de rol van auditor ISO-9001, met minimaal 2 projecten met een gefactureerd bedrag van 10 miljoen euro of hoger en waarbij minimaal 12 audits in het afgelopen kalenderjaar zijn uitgevoerd

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


1 reactie

 • Datum
  03-06-2016 10:00
  Plaats
  Zuidhorn

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten