Arbeidsdeskundige SMZ

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
27-05-2016
Periode
2 tot 6 maanden
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Nijmegen
Reacties
0
Bekeken
534
Status
Gesloten
Referentie
IGB67859008

Omschrijving

Bedrijfsomschrijving

Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers maar ook met kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Mocht u binnen 3 werkdagen niets horen bel ons dan even, dan is er mogelijk iets fout gegaan. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Functieomschrijving

Startdatum

09-06-2016

Einddatum

01-01-2017

Optie op verlenging

Ja

Aantal uur per week

36

Sluitingsdatum

30-05-2016 om 16:00 uur

Opdracht Omschrijving
De arbeidsdeskundige werkt in alle gevallen in een spanningsveld met verschillende belangen tussen diverse partijen zoals werkgever, werknemer, fondsen en ketenpartijen. Het handelen of nalaten heeft een hoog afbreukrisico voor voornoemde partijen. In de professionele context van de AD-functie bepaalt de arbeidsdeskundige zelf welke informatie en welke bronnen hij nodig heeft om te komen tot een professionele afweging en probleemanalyse. Hiertoe behoort ook het al dan niet oproepen van werknemers en het verrichten van bedrijfsbezoeken, en/of inschakeling van andere specialisten.

De arbeidsdeskundige deskundigheid binnen SMZ wordt aangewend t.b.v. het adviseren en leveren van maatwerkoplossingen in het kader van het voorkomen (preventie) en beoordelen (claim) van discrepantie tussen belasting en belastbaarheid. De advisering is gericht op de klant of opdrachtgever. De klant krijgt een zo realistisch en concreet mogelijk advies, wat direct bruikbaar is voor de in te schakelen deskundigen die de klant verder moeten helpen. De klant is hier zowel de werknemer als de werkgever. Dit brengt vaak een complexe afweging van soms tegengestelde belangen met zich mee. De Arbeidsdeskundige dient daarom niet alleen klantgericht te werken maar ook over een goed probleemoplossend vermogen te beschikken.

De opdrachtgever krijgt, binnen de kaders van de opdrachtgever (vraagstelling), een gericht advies dat uiteindelijk bijdraagt aan de gewenste uitstroom. De arbeidsdeskundige werkt vanuit een transdisciplinair perspectief. Hij maakt onder andere gebruik van sociaalwetenschappelijke, medische, juridische, economische en technische kennis. Hij is in staat om de impact van de beperkingen op het arbeidsvermogen af te wegen en kent ook de mogelijkheden die er zijn om ze te
compenseren of op te heffen. De arbeidsdeskundige binnen SMZ valt hiërarchisch onder de manager SMZ. 

Functie-eisen

 • Je hebt een (relevante en afgeronde) HBO opleiding.

  • Je hebt een erkende afgeronde AD opleiding (post HBO opleiding).

  • Je hebt de interne AD opleiding afgerond.

  • Je bent gecertificeerd arbeidsdeskundige volgens Hobéon-SKO en geregistreerd SRA.

Functieprofiel- Je onderhoudt de eigen vakkennis en ervaring op het gebied van arbeid, participatie en reintegratie.

 • Je hebt kennis van relevante wet- en regelgeving en protocollen.

  • Je kent en gebruikt de voor zijn vakgebied relevante procedures, processen en systemen.

  • Je kent en begrijpt de meest voorkomende consequenties van ziektebeelden op het menselijk functioneren in zijn context (kunnen toepassen van relevante modellen zoals International Classification of Function, Disability and Health – ICF, Trimbos of Wanberg).

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten