Mechanical Engineer

Opdrachtgever
Sweco Belgium nv
Geplaatst op
28-05-2016
Periode
Binnen een jaar
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Antwerpen (belgie)
Reacties
2
Bekeken
491
Status
Gesloten

Omschrijving

Jobinhoud
Meewerken aan de uitwerking van de basisstudie: opmaken van het basisontwerp, materiaalkeuze en selectie van standaardonderdelen specificaties. Opvolgen van de designer m.b.t detail engineeringdocumenten, kwaliteitsplannen en te ontwikkelen procedures. Instaan voor de geleverde kwaliteit van de designers of tekenaars. Opmaken van lastenboeken voor de uitvoering van mechanische werken voor projecten in verschillende sectoren. Ondersteunen van het constructiemanagement tijdens de constructie en commissioningfase. Uitgebreide contacten met de bouwheer, leveranciers en aannemers.

Ervaring
Beheersen van alle engineeringaspecten en uitvoeringstechnologieƫn. Beschikken over een grondige materiaalkennis, kennis van lastechnieken zijn een vereiste. Een achtergrond hebben in mechanisch ontwerp. Tekening lezen beheersen, vorm- en plaatstoleranties perfect. Industrieel Ingenieur Electromechanica of gelijkwaardig door ervaring in het ontwerpen en specificeren van mechanische machines. Goede communicatie-eigenschappen en een klantgerichte instelling hebben. Over het structureringsvermogen beschikken om de informatie duidelijk op papier te formuleren.

Talen
Nederlands
Engels

Periode
Langdurig

Regio
Antwerpen

Interesse?
Laat je gegevens na en wij nemen snel contact met je op.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


2 reacties

 • Datum
  30-05-2016 16:39
  Plaats
  Den Bosch

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  07-06-2016 15:03
  Plaats
  Barendrecht

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten