Projectleider uitvoering OMOP

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
27-05-2016
Periode
Binnen een jaar
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Amsterdam
Reacties
0
Bekeken
582
Status
Gesloten
Referentie
IGB67867882

TOP-Opdrachtgevers

 • H Consultancy Groep b.v. 2522 opdrachten
 • Yacht bv 32 opdrachten

Omschrijving

Bedrijfsomschrijving

Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers maar ook met kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Mocht u binnen 3 werkdagen niets horen bel ons dan even, dan is er mogelijk iets fout gegaan. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Functieomschrijving

Startdatum

01-07-2016

Einddatum

30-06-2017

Optie op verlenging

Ja

Aantal uur per week

36

Sluitingsdatum

02-06-2016 om 17:00 uur

Profiel Afdeling
Het Ingenieursbureau is de partner binnen Amsterdam voor inkoop, techniek en projectrealisatie voor de grond, weg en waterbouw. We zijn lead buyer voor de fysieke sector. We werken aan projecten van planvorming tot en met uitvoering. In de uitvoering zijn we verantwoordelijk voor directievoering en toezicht namens de opdrachtgevende diensten van de gemeente Amsterdam. Traditioneel werken we veel met RAW bestekken, maar we zien een verschuiving naar andere contractvormen. We maken gebruik van nieuwe vormen van contractbeheersing zoals VISI en KPD bestekadministratie.

Profiel Opdracht
Wij zijn op zoek naar een zeer ervaren directievoerder/projectleider uitvoering voor civieltechnische projecten voor de directievoering van het OMOP-bestek in Amsterdam Zuid.. Eigenschappen voor succes in deze functie zijn een practische insteek, zelfstandigheid, stressbestendigheid, proactieve instelling, resultaatgerichtheid, overwicht, goed in teamverband kunnen werken en goede communicatieve vaardigheden.

Werkzaamheden
Als zeer ervaren directievoerder geef je namens de opdrachtgever leiding aan het geheel van uitvoerende werkzaamheden op projecten. Je bewaakt namens de opdrachtgever voortgang, kwaliteit en budget van het project. Communicatie met alle betrokken partijen is daarbij essentieel. Je onderhandelt, stemt af en stuurt bij. Je bewaakt contracten in de uitvoeringsfase, beoordeelt meer- en minderwerk, let op de uitvoering van BLVC, begeleidt toezichthouders en zit bouwvergaderingen voor. Je ondersteunt vanuit jouw rol de projectleider, contractmanagers en voorbereiders met het maken van ontwerpen, opstellen van de risico analyse, kiezen van de juiste contractvorm, aanvragen van vergunningen en het opstellen van bestekken.

Functie-eisen

 • Je hebt minimaal over aantoonbaar HBO werk- en denkniveau binnen het domein van de civiele techniek. Dit werk- en denkniveau is opgedaan door relevante werkervaring en/of een minimaal behaald HBO diploma.

  • Je hebt aantoonbare relevante en recente ervaring in de afgelopen 10 jaar met directievoering in de volgende terreinen:

  • OMOP-bestekken

  • Maaiveldinrichting

  • Infrastructuur

  • Kabels- en leidingen

  • Het verzorgen van BLVC aspecten, bouwprojecten van projectontwikkelaars en andere belanghebbenden.

  • Het aansturen van werkvoorbereiders. 

  • Je bent in het bezit van een VCA cerfiticaat.

  • Je hebt aantoonbare relevante ervaring met werken in een complex groot stedelijke omgeving.

  • Je hebt aantoonbare kennis van wet- en regelgeving op het gebied van contractmanagement.

 

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten