Projectleider - nieuwe website

Opdrachtgever
Bergler ICT
Geplaatst op
27-05-2016
Periode
2 tot 6 maanden
Budget
Open
Op locatie
Rotterdam
Reacties
4
Bekeken
2102
Status
Gesloten
Referentie
83

Afrondingstoelichting

Beste kandidaat,

Bedankt voor uw sollicitatie.

Na een zorgvuldige selectie hebben wij voor een andere kandidaat gekozen.

Veel succes bij uw andere sollicitaties.

Met vriendelijke groet,

Svjetlana Martic
Recruiter bij Bergler


TOP-Opdrachtgevers

 • Yacht bv 31 opdrachten
 • KPN Consulting 240 opdrachten

Omschrijving

Als projectleider wordt je verantwoordelijk voor de aansturing van het IT-deelproject "Nieuwe Website". Binnen een meerjarig project dat tot doel heeft de website opnieuw op te zetten met een passend CMS, zodat er niet alleen een nieuwe website wordt opgeleverd, maar er ook over meerdere kanalen gepersonaliseerde content delivery kan plaatsvinden.

Je bent verantwoordelijk voor de realisatie van IT-resultaten op de volgende vlakken

Ondersteunen bij de selectie van een CMS uit een bestaande shortlist
Ondersteunen bij de Europese aanbesteding voor de selectie van een implementatiepartner voor de nieuwe website
Het inregelen/monitoren van benodigde interne en externe resources in nauw overleg met een scrum master. Zij werken functioneel samen met de productowner.
Het faciliteren van het scrumteam en organiseren van randvoorwaarden voor het goed kunnen uitvoeren van de werkzaamheden.
Indien nodig faciliteer je technische discussies en zorgt er voor dat de uitkomst wordt geborgd.
Het coƶrdineren van aanvullende IT (gerelateerde) werkzaamheden
Het bewaken en (laten) opleveren van IT-producten aan de beheer organisatie zodat acceptatie overdracht soepel verloopt.
Het realiseren van een deelproject voor Intern of Extern hosten van bijpassende infrastructuur voor het CMS en de website.
Ook ben je verantwoordelijk voor het opstellen van de overall deelprojectplanningen, resourcing, voortgangsbewaking en (financiƫle) rapportage.

Om de rol goed te kunnen vervullen ben je een zelfstarter, proactief, initiatiefrijk, een ervaren teamlead, leg je de verbinding en laat je mensen samenwerken. Tevens geef je duidelijk en effectief sturing en escaleer je wanneer noodzakelijk. Kwaliteitsbewustzijn staat hoog in je vaandel.
Het is een uitdagend project in een complexe omgeving die volop in beweging is. Daarin resultaten kunnen bereiken door mensen verbinden en aan te spreken is van groot belang. Technisch/IT inzicht en kennis zijn een absolute noodzaak om de koppelingen binnen de IT afdeling te kunnen leggen en de schakel tussen het project en de delivery organisatie te kunnen zijn.

Functie eisen
Gecertificeerd op gebied van Projectmanagement; Project Management (IPMA-C of hoger, Prince2 practitioner of hoger, vergelijkbaar PMC-BOK) en SCRUM; Agile SCRUM Foundation/ Scrum Master / Developer / Product owner (PSM, PSD of PSPO);
Aantoonbare ervaring in het managen van technisch (IT) complexe projecten, minimaal 3 technische infrastructuur projecten.
Aantoonbare projectmanagement ervaring in zowel de (semi-) overheid als in het bedrijfsleven is een vereiste.
Aantoonbare ervaring met dergelijke projecten in het universitair onderwijs is een pre.
Aantoonbare communicatieve vaardigheden. De projectleider moet in staat zijn om complexe zaken eenvoudig uit te leggen, en moet verschillende gremia van de klant mee kunnen nemen in de gang van zaken in het project.
Aantoonbare ervaring met het begeleiden van een (deel) project voor het schaalbaar neerzetten van een technische infrastructuur.
Aantoonbare kennis en ervaring met het ontwikkelen via de SCRUM methodiek, minimaal 3 projecten en minimaal 2 jaar ervaring waarin SCRUM als methodiek werd gebruikt.
Ervaring met Liferay is een pre

Inzet
De inzet is gedurende de zomermaanden (vanaf startdatum) gemiddeld 24 uur per week. De verwachting is dat de inzet na afronding van de Europese aanbesteding zal oplopen naar 32-40 uur per week.
De werkzaamheden starten zo spoedig mogelijk en zijn op basis van een contract voor minimaal drie maanden met de mogelijkheid tot meerdere verlengingen van elke keer drie maanden.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


4 reacties

 • Datum
  27-05-2016 12:50
  Plaats
  Tilburg

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  27-05-2016 13:19
  Plaats
  Amersfoort

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  30-05-2016 14:00
  Plaats
  Den Bosch

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  30-05-2016 15:59
  Plaats
  Dordrecht

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten