Toezichthouder OAIS

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
27-05-2016
Periode
Niet relevant
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Amsterdam
Reacties
0
Bekeken
533
Status
Gesloten
Referentie
IGB67888134

Omschrijving

Bedrijfsomschrijving

Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers maar ook met kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Mocht u binnen 3 werkdagen niets horen bel ons dan even, dan is er mogelijk iets fout gegaan. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Functieomschrijving

Startdatum

01-07-2016

Einddatum

30-06-2017

Optie op verlenging

Ja

Aantal uur per week

36

Sluitingsdatum

03-06-2016 om 17:00 uur

Opdracht Omschrijving
Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en ervaren toezichthouder die goed in teamverband kan werken. Een toezichthouder die ruime ervaring heeft met het aanbrengen van ondergrondse afval systemen (OAIS) in een stedelijk gebied. Eigenschappen voor succes in deze functie zijn een practische insteek, zelfstandigheid, stressbestendigheid, proactieve instelling,
resultaatgerichtheid en goede communicatieve vaardigheden.

Werkzaamheden
Als vakbekwame en zelfstandige toezichthouder ga je je breed inzetten voor uitvoering van OAIS in een stedelijk gebied. Je zal vooral buiten op de bouwplaats aanwezig zijn, vaak op meerdere locaties en projecten tegelijk, waar je toezicht houdt op het werk van de aannemer en je werkt daarom ook buiten de normale tijden. Je kent het bestek of contract tot in de details. Je hebt inzicht in de risicovolle activiteiten en hebt ervaring als participant in risicosessies. 

Als toezichthouder neem je een groot deel van de administratieve kant van het werk op je. Je beheert de stukken, maakt verslagen van bouwvergaderingen, zorgt dat het dossier goed bijgehouden wordt en houdt het risicodossier en de vergunningen bij. In de ontwerpfase ben je betrokken bij het toetsen van het bestek op uitvoerbaarheid en kom je met verbetervoorstellen. Verder stel je toezicht- of V&G plannen op. Daarvoor werk je nauw samen met de projectleiders, werkvoorbereiders en specialisten van het ingenieursbureau. De complexiteit van het werk zit vooral in de dynamische stedelijke omgeving en in de belangen van de gebruikers van de openbare ruimte. Over je werk communiceer je naar de projectleider en directievoerder.

Functie-eisen

 • Je beschikt minimaal over aantoonbaar HBO werk- en denkniveau binnen het domein van de civiele techniek. Dit werk- en denkniveau is opgedaan door relevante werkervaring en/of een minimaal behaald HBO diploma.

  • De kandidaat heeft aantoonbare relevante ervaring in de afgelopen 4 jaar met toezicht in de volgende terreinen:

  • OAIS;

  • Maaiveldinrichting;

  • Infrastructuur;

  • Kabels- en leidingen binnen een grootstedelijke omgeving.

  • Je bent in het bezit van een VCA cerfiticaat.

  • Je bent bereid om op onregelmatige uren te werken (nacht- en weekendwerk).

  • Je hebt aantoonbare kennis van en ervaring met KPD bestekadministratie.

  • Je hebt minimaal 5 jaar ervaring met OMOP-bestekken, raamcontracten en EMVI-aanbestedingen en kan dat aantonen.

 

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten