Intermediair
Van Dijk Employment Services
Geplaatst op
27-05-2016
Periode
Binnen een jaar
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Groningen
Reacties
0
Bekeken
799
Status
Gesloten
Referentie
IGB67889592

TOP-Opdrachtgevers

 • H Consultancy Groep b.v. 2555 opdrachten
 • Yacht bv 32 opdrachten

Omschrijving

Functieomschrijving
U bent een auditor met ervaring met het uitvoeren van ISO-9001 audits in de rol van auditor ISO-9001 van infrastructurele projecten.

Wie?

Onze opdrachtgever is een waterschap in Groningen.

Het waterschap staat voor de komende jaren voor een enorme opgave. In juni 2014 is gestart met de verkenningsfase van het project Dijkverbetering Eemshaven-Delfzijl (DED).  De opdracht en primaire doelstelling van het project is om voor het traject Eemshaven-Delfzijl een dijkverbetering uit te voeren en op een sobere en doelmatige wijze uiterlijk eind 2019 aan de wettelijke norm te voldoen, waarbij de kering:

 • zodanig ontworpen en aangelegd is dat de zeedijk voldoet aan het project specifieke ontwerpinstrumentarium 2014 (OI2014), waarbij geanticipeerd is op de nieuwe normering wettelijk beheerinstrumentarium 2017 (WBI 2017);

 • bestand is tegen aardbevingen als gevolg van gaswinning;

 • bestand is tegen de reeds opgetreden en toekomstige bodemdaling als gevolg van gaswinning.

Secundaire doelstelling is het waar mogelijk realiseren van innovaties en benutten van meekoppelkansen om de doelmatigheid en maatschappelijke acceptatie en meerwaarde van de dijkverbetering te vergroten.

Het waterschap heeft voor deze versterkingsopgave een projectteam ingericht volgens het Integraal Project Management (IPM-) model. De inschrijvingsfase voor het project is gestart en de gunning staat gepland voor eind juni. Voor de uitvoeringsfase van het project wordt een auditteam ingericht. Voor dit team is de opdrachtgever op zoek naar een lead auditor.

Wat?

Wat u gaat doen en wat we van u vragen, leest u hieronder.

Taken

 • U toetst en evalueert in teamverband werkprocessen van de opdrachtnemer van het UAV-gc contract door middel van audits.

 • U bent samen met de lead-auditor de adviseur van de contractmanager en ondersteunt hem bij de beoordeling van de werkprocessen van de opdrachtnemer.

 • U adviseert in de te nemen beheersmaatregelen.

Eisen

 • U beschikt minimaal over hbo werk- en denkniveau, bij voorkeur een afgeronde opleiding Civiele Techniek of vergelijkbaar.

 • U hebt bij voorkeur een certificering als ISO9001 auditor.

 • U hebt tenminste 5 jaar ervaring met het uitvoeren van ISO-9001 audits in de rol van, bij voorkeur, gecertificeerd auditor ISO-9001 van infrastructurele projecten, waarvan tenminste 2 projecten met een gefactureerd bedrag van 10 miljoen euro of hoger en waarbij minimaal 12 audits in het afgelopen kalenderjaar zijn uitgevoerd.

 • U hebt actuele kennis van de ISO 9001 en NEN-normering.

 • U hebt kennis van en ervaring met waterbouwkundige werken.

 • Kandidaten met een certificering voor lead auditor ISO9001 maar die qua kennis en ervaring nog niet in aanmerking komen voor de rol van lead-auditor hebben een pré.

 • U beschikt over goed ontwikkelde analytische en communicatieve vaardigheden en bent zorgvuldig in de schriftelijke vastlegging van resultaten.

Waar?

Groningen

Wanneer?

De functie is per direct parttime beschikbaar voor 20-30 uur per maand (+/- 5 uur per week) met een variabele inzet in overleg met de opdrachtgever. Deze functie is op projectbasis voor een periode van 3,5 jaar met een optie tot verlenging. U kunt deze opdracht in loondienst of als zelfstandig ondernemer uitvoeren.

Waarom?

Ter uitbreiding.

Trefwoorden

Waterschap, audits, lead auditor, audit, NEN, ISO-9001, IPM, UAV-gc, civiele techniek, waterbouwkundige werken

Hoe?

Reageer vóór maandag 6 juni aanstaande.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten