Klantmanager Werk & Participatie / werkgeversadviseur

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
27-05-2016
Periode
Niet relevant
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Etten-Leur
Reacties
3
Bekeken
1405
Status
Gesloten
Referentie
IGB67904267

TOP-Opdrachtgevers

 • Yacht bv 32 opdrachten
 • H Consultancy Groep b.v. 2563 opdrachten

Omschrijving

Bedrijfsomschrijving

Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers maar ook met kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Mocht u binnen 3 werkdagen niets horen bel ons dan even, dan is er mogelijk iets fout gegaan. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Functieomschrijving

Startdatum

Einddatum

Optie op verlenging: Ja

Aantal uur per week

Sluitingsdatum: -2016 om :00 uur

De functie
Als klantmanager werk/werkgeversadviseur richt je je samen met je collega’s op de groep uitkeringsgerechtigden die binnen 3-6 maanden aan het werk kunnen en willen. Het team bestaat uit een aantal adviseurs/intercedenten vanuit de opdrachtgever en Randstad. Het team wordt aangestuurd door een manager vanuit Randstad.

De opdrachtgever Randstad werken intensief samen. Kansen ontdekken en benutten in de arbeidsmarkt, ondernemerschap, loopbaanbegeleiding en genieten van zakelijk succes, als adviseur bij de opdrachtgever ga je het allemaal doen. Sales en marktbewerking staat voorop, jij maakt het verschil door het juiste werk te zoeken voor de kandidaten die je in bemiddeling hebt.

Je hebt daarnaast veel persoonlijk contact met klanten en collega's vanuit de opdrachtgever als het Werkplein. Een uitdagende baan die alle ruimte biedt om je commerciële en inter-persoonlijke talenten verder te ontwikkelen. In deze rol ga je met een nieuwe propositie de markt benaderen. Je zit dus zowel bij grote klanten aan tafel als grote prospectieve klanten. Inhoudelijk is deze rol zeer uitdagend. Zo draag je bij aan de marktbenadering, het bewaken en bijsturen van de (nieuwe) werkprocessen, het begeleiden van jouw kandidaten en collega’s. 

Functie-eisen
Wat vragen wij van je:- Een afgeronde hbo- of wo-opleiding en ten minste twee jaar commerciële werkervaring.

 • Een sterk ontwikkelde rol van ondernemer, werkgever en matchmaker.

  • Je hebt een salestijger-mentaliteit, drive, discipline en doorzettingsvermogen.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


3 reacties

 • Datum
  28-05-2016 14:48
  Plaats
  Ulvenhout

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  30-05-2016 15:44
  Plaats
  Roosendaal

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  30-05-2016 17:07
  Plaats
  Bergen op Zoom

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten