Campaign manager

Intermediair
Huxley
Geplaatst op
30-05-2016
Periode
Niet relevant
Budget
Open
Op locatie
Zealand
Reacties
2
Bekeken
1754
Status
Gesloten
Referentie
HA-31704439_1464591078

Omschrijving

Functie Als Marketing Engineer krijg je een nieuwe rol binnen de afdeling Marketingcommunicatie& Campagnes waar Marketing Intelligence onderdeel van uitmaakt. Je wordt tijdens het implementatietraject van onze nieuwe MCCM-tool opgeleid tot de expert van het campagnemanagementplatform. Samen met je collega's van Marketing Intelligence breng je de 1-op-1 marketingactiviteiten naar een steeds hoger niveau. Je zorgt ervoor dat campagnes steeds effectiever worden en onze communicatie bovendien steeds relevanter voor de klant. Als Marketing Engineer kun je goed omgaan met uitdagende planningen.

Kerntaken

 • Meedenken, sparring partner zijn bij de ontwikkeling van programma's en campagnes

 • Expert van het campagnemanagementplatform

o Het bouwen van multichannel campagneflows t.b.v. marketingcommunicatie en service-communicatie. o Doelgroepanalyses van de marketing intelligence analist vertalen naar selecties/segmenten.
o Gesprekspartner voor front-end developers (o.a. HTML, CSS, Java) o Verantwoordelijk voor campagne-executie zodat de klant op het juiste moment de juiste boodschap ontvangt via het juiste kanaal. o Het dagelijks monitoren van alle lopende campagnes/programma's via de MCCM-tool.
o Het maken van voortgangsrapportages over de campagnes/programma's.
o Het opstellen/ontwikkelen van rapportages/dashboards in MCCM. o Analyses doen o.b.v. (het verloop van) lopende campagneprocessen en adviezen voor resultaatoptimalisatie. o Aanspreekpunt voor de servicepartner en ICT-afdeling bij incidenten/change requests.
o Het bewaken van de datakwaliteit en de (data)connecties met andere systemen.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


2 reacties

 • Datum
  30-05-2016 10:40
  Plaats
  Uithoorn

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  30-05-2016 16:19
  Plaats
  Tilburg

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten