Manager Marketing & Business Intelligence

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
30-05-2016
Periode
Binnen een jaar
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Utrecht
Reacties
1
Bekeken
520
Status
Gesloten
Referentie
IGB68087936

Omschrijving

Bedrijfsomschrijving

Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers maar ook met kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Mocht u binnen 3 werkdagen niets horen bel ons dan even, dan is er mogelijk iets fout gegaan. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Functieomschrijving

Startdatum

27-06-2016

Einddatum

26-06-2017

Optie op verlenging

Ja

Aantal uur per week

32 tot 40

Sluitingsdatum

06-06-2016 om 09:00 uur

Omschrijving opdrachtgever
Ondernemen is kansen benutten, risico's nemen, klanten vinden en behouden. De opdrachtgever geeft ondernemers zinvolle informatie die het leven makkelijker maakt. Met toegang tot het Handelsregister en de data, kennis en netwerken.
De opdrachtgever biedt als moderne publieke dienstverlener actuele en onafhankelijke informatie voor alle fasen van ondernemerschap. Of het nu gaat om het starten van een bedrijf, veilig zakendoen, innoveren, internationaal ondernemen of financiering.

Omschrijving opdracht
De afdeling Marketing & BI bestaat uit de teams Marketing (drie marketeers en twee marketingcommunicatie medewerkers) en het team Business Intelligence (vijf researchers). De afdeling is verantwoordelijk voor het opzetten en uitvoeren van marketing(campagnes), marktonderzoek, het analyseren van (economische) data, stuurinformatie en informatie over het online gebruik van de dienstverlening en het waarborgen van de kwaliteit hiervan. Naar alle waarschijnlijkheid wordt de manager in de loop van 2016 ook verantwoordelijk voor het team evenementen dat is belast met het ontwikkelen en organiseren van de grote evenementen voor ondernemers (waaronder de Startersdag,
Dag van de Innovatie, zzp-events en Week van de Financiering).
 
Als Manager Marketing & Business Intelligence (BI) analyseer je de wensen en behoeften van (mogelijke) klanten en stem je marketingactiviteiten hierop af. Je werkt nauw samen met segmentdirecteuren, de online manager en productmanagement om ambities te realiseren. Je bent proactief en houdt je bezig met (veranderingen in) klantonderzoek en klantfeedback. Je gaat het merk Kamer van Koophandel verder laden en ontwikkelen wat leidt tot betere leads, hogere waardering, conversie en groter bereik en afname van diensten en producten. Hiermee lever je een bijdrage aan het verbeteren van onze positie als moderne dienstverlener voor de ondernemers in Nederland.

Samen met de medewerkers van het team ben je verantwoordelijk voor de marketing/business intelligence, marketing- en kanalenstrategie en marktbewerking. In 2016 gaat onze marketingstrategie zich daarbij nog meer richten op digitale marketing. Daarnaast zal ook het aantal evenementen toenemen en jouw mogelijkheden om daar sturing aan te geven waardoor een betere inbedding van evenementen in de klantreis mogelijk wordt. De kansen en de ideeën liggen er, jij gaat deze samen met het team Marketing & BI omzetten in (on- en offline) campagnes die aanslaan en aandacht genereren.

Functie-eisen

 • Je hebt minimaal op HBO/WO niveau een opleiding genoten op het gebied van Bedrijfseconomie, Commerciële Economie of Marketing.

  • Je bent actief op de hoogte van de ontwikkelingen op het gebied van online marketing.

  • Je hebt minimaal 5 jaar of meer ervaring als Manager Marketing & Business Intelligence. 

  • Je hebt minimaal 5 jaar of meer ervaring met het aansturen van marketing & BI afdelingen met minimaal 5 fte.

  • Je hebt minimaal 5 jaar of meer ervaring met het aansturen van marketing afdelingen met budget van minimaal 5 mio per jaar.

De werklocatie is Utrecht. Vereist is dat je in staat bent en bereid moet zijn om indien noodzakelijk voor de opdracht door heel Nederland te reizen; de opdrachtgever heeft door het hele land vestigingen.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


1 reactie

 • Datum
  31-05-2016 15:44
  Plaats
  Nootdorp

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten