Marketing Manager + BI tbv KVK

Opdrachtgever
OSI-8 Detachering BV
Geplaatst op
30-05-2016
Periode
Niet relevant
Uurtarief
notk
Op locatie
Utrecht
Reacties
6
Bekeken
920
Status
Gesloten
Referentie
Manager 42160

Afrondingstoelichting

De procedure is gesloten
Uiteindelijk is de procedure niet vervult bij de klant
in eerste instantie zijn 3 personen op 1e gesprek geweest
Vervolgens zijn 2 personen naar een 2e gesprek met RvB gegaan
Uiteindelijk heeft dit niet geleid tot een plaatsing bij cq een keuze door de KVK
KvK gaat zich beraden wat te doen
In ieder geval bedankt voor het aanbieden
OSI-8 Detachering BV
Frank Stelling


Omschrijving

Manager Marketing & Business Intelligence tbv KVK Utrecht

OMSCHRIJVING OPDRACHT

De afdeling Marketing & BI bestaat uit de teams Marketing (drie marketeers en twee marketingcommunicatie medewerkers) en het team Business Intelligence (vijf researchers). De afdeling is verantwoordelijk voor het opzetten en uitvoeren van marketing(campagnes), marktonderzoek, het analyseren van (economische) data, stuurinformatie en informatie over het online gebruik van de KvK-dienstverlening en het waarborgen van de kwaliteit hiervan. Naar alle waarschijnlijkheid wordt de manager in de loop van 2016 ook verantwoordelijk voor het team evenementen dat is belast met het ontwikkelen en organiseren van de grote evenementen voor ondernemers (waaronder de Startersdag, Dag van de Innovatie, zzp-events en Week van de Financiering).

Als Manager Marketing & Business Intelligence (BI) analyseer je de wensen en behoeften van (mogelijke) klanten en stem je marketingactiviteiten hierop af. Je werkt nauw samen met segmentdirecteuren, de online manager en productmanagement om ambities te realiseren. Je bent proactief en houdt je bezig met (veranderingen in) klantonderzoek en klantfeedback. Je gaat het merk Kamer van Koophandel verder laden en ontwikkelen wat leidt tot betere leads, hogere waardering, conversie en groter bereik en afname van diensten en producten. Hiermee lever je een bijdrage aan het verbeteren van onze positie als moderne dienstverlener voor de ondernemers in Nederland.
Samen met de medewerkers van het team ben je verantwoordelijk voor de marketing/business intelligence, marketing- en kanalenstrategie en marktbewerking. In 2016 gaat onze marketingstrategie zich daarbij nog meer richten op digitale marketing. Daarnaast zal ook het aantal evenementen toenemen en jouw mogelijkheden om daar sturing aan te geven waardoor een betere inbedding van evenementen in de klantreis mogelijk wordt. De kansen en de ideeën liggen er, jij gaat deze samen met het team Marketing & BI omzetten in (on- en offline) campagnes die aanslaan en aandacht genereren.

OPDRACHT SPECIFICATIES

De opdracht is voor een periode van 12 maanden met de mogelijkheid van een verlenging van 2 keer 3 maanden. De opdrachtgever heeft de mogelijkheid de overeenkomst vroegtijdig te beeindigen met in acht neming van een opzegperiode van een maand.

Aantal uren per week: 32 tot 40

Standplaats: De werklocatie is Utrecht. De kandidaat moet in staat en bereid zijn om indien noodzakelijk voor de opdracht door heel Nederland te reizen; de KvK heeft door het hele land vestigingen.

EISEN

 • Kandidaat dint een goedkeurende Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) aan te leveren na gunning

 • Afgeronde opleidingniveau : HBO maar bij voorkeur WO

 • Genoemde opleidingsniveau MOET zijn een opleiding op het gebied van Bedrijfseconomie, Commerciële Economie of Marketing?

 • Kandidaat houdt zich actief op de hoogte van de ontwikkelingen op het gebied van online marketing en dit moet ook blijken uit de inhoud van het CV

 • Jaar ervaring als Manager Marketing & Business Intelligence (minimaal 2 jaar maar bij voorkeur 5 jaar of meer?

 • Jaar ervaring met het aansturen van marketing & BI afdelingen met minimaal 5 fte (minimaal 2 jaar maar bij voorkeur 5 jaar of meer?

WENSEN

 • Analytisch vermogen: Kandidaat maakt altijd complexe analyses en verbindt vraagstukken en opdrachten met de bestaande visie, doelstellingen en concepten, zoekt hierbij naar alternatieven

 • Overtuigingskracht: De kandidaat weet altijd door middel van persoonlijk overwicht, uitstraling en/of charisma groepen en individuen te beïnvloeden in complexe en/of gevoelige processen.

 • Resultaatgerichtheid: De kandidaat werkt altijd doelgericht en vasthoudend naar resultaten toe en weet het resultaat op efficiënte en effectieve wijze te realiseren.

 • Omgevingsbewustzijn: De kandidaat is altijd extern georiënteerd en alert op (maatschappelijke, politieke en economische) ontwikkelingen die invloed hebben op de organisatie en/of de markt.

 • Creativiteit: De kandidaat bekijkt altijd situaties vanuit verschillende invalshoeken. Kan vaststaande interpretatiekaders loslaten, komt tot alternatieve, oorspronkelijke en vernieuwende ideeën.

BESCHIKBAARHEID VOOR GESPREKKEN

In de periode van 10 tm 16 juni 2016

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


6 reacties

 • Datum
  30-05-2016 12:12
  Plaats
  NAARDEN

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  30-05-2016 12:45
  Plaats
  Overberg

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  30-05-2016 13:00
  Plaats
  Uithoorn

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  30-05-2016 13:14
  Plaats
  Amersfoort

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  30-05-2016 16:01
  Plaats
  Tilburg

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  31-05-2016 10:26
  Plaats
  Hilversum

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten