Medewerker Technische Uitvoering

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
30-05-2016
Periode
2 tot 6 maanden
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Leidschendam-Voorburg
Reacties
0
Bekeken
559
Status
Gesloten
Referentie
IGB68102004

Omschrijving

Bedrijfsomschrijving

Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers maar ook met kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Mocht u binnen 3 werkdagen niets horen bel ons dan even, dan is er mogelijk iets fout gegaan. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Functieomschrijving

Startdatum

15-06-2016

Einddatum

17-10-2016

Optie op verlenging

Ja

Aantal uur per week

36

Sluitingsdatum

07-06-2016 om 09:00 uur

Organisatie Omschrijving
De opdrachtgever is een ambitieuze organisatie met ca. 650 medewerkers die zich de komende jaren ontwikkelt naar een regie-organisatie. Veel van de taken die we nu nog als vanzelfsprekend zelf doen, worden dan geheel of gedeeltelijk door andere partijen gedaan, of we doen ze samen met anderen.

Als organisatie geven we vorm aan Het Nieuwe Werken: slimmer, efficiënter en effectiever werken, gebruik makend van nieuwe technologieën. Dit alles doen we onder het motto: Vertrouwen, Verbinden en Verantwoordelijkheid.

De afdeling
Bij de afdeling Stadsbeheer werken ca. 100 medewerkers. De afdeling ontwikkelt en implementeert het onderhouds- en beheers beleid van de opdrachtgever op het gebied van de openbare ruimte (rioleringen, gemalen, baggeren, water, wegen, kunstwerken, groen- en speelvoorzieningen, straatmeubilair, kabels & leidingen, verkeersregelinstallaties en openbare verlichting).

De uitvoering van het dagelijks onderhoud wordt verzorgd volgens de uitgangspunten van het contourenplan 2.0: deels door de eigen dienst, deels in regie met aannemers en/of sociale werkplaats. Stadsbeheer is een afdeling van loyale, betrokken medewerkers die zich samen verantwoordelijk voelen voor de kwaliteit van de openbare ruimte.

Opdracht Omschrijving
Als medewerker buitendienst van de afdeling Stadsbeheer maak je deel uit van een wijkteam en verricht je, onder leiding van een voorman, diverse taken en werkzaamheden. Het wijkteam is verantwoordelijk voor het dagelijks onderhoud aan het openbaar groen en de schone leefomgeving.

Functie-eisen

  • Je beschikt over MBO 3 werk/denkniveau blijkend uit een afgeronde MBO- opleiding niveau 3, bij voorkeur opleiding Natuur en Groene ruimte 3 vakbekwaam hovenier.

    • Je hebt minimaal 5 jaar aantoonbare werkervaring opgedaan in de laatste 8 jaar op het gebied van groenonderhoud.

    • Je beschikt over een rijbewijs cat. B.

    • Je beschikt over een VCA - certificaat.

    • Je beschikt over een goede beheersing van de Nederlands taal in woord en geschrift.

Let op: Bring your own device’ is van toepassing. Dit houdt in dat je zelf een mobiele telefoon inclusief abonnement moet meenemen voor alle zakelijke contacten.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten