Doula/Zwangerschapscoach

Opdrachtgever
De Ondernemersschool
Geplaatst op
31-05-2016
Periode
Binnen een jaar
Budget
Open
Op locatie
Nee
Reacties
1
Bekeken
571
Status
Gesloten

Omschrijving

NHBO is een van de grootste opleidingsverstrekkers voor afstandsonderwijs in Nederland. Wij bieden tal van beroepsgerichte opleidingen aan in de vorm van thuisstudies en klassikaal onderwijs.

Voor onze thuisstudies zoeken wij een docent die de opleiding Doula/Zwangerschapscoach ontwikkelt en onze studenten begeleidt.

Als Freelance docent zet je je in eerste instantie in voor het ontwikkelen van het lesmateriaal. Dit doe je vanuit jouw opgedane praktijkervaring, op basis van de richtlijnen van NHBO, de desbetreffende doelgroep en gangbare leerplannen. Verder corrigeer je als docent ook de huiswerktaken van onze studenten en geef je hen, op afstand, de inhoudelijke ondersteuning gedurende hun opleiding. Een ideale en handige tool hierbij is ons online studentenplatform.

NHBO biedt je een freelance contract waarbij je volledig vanuit huis kan werken op momenten dat het voor jou het beste uitkomt. Een baan als docent bij NHBO is dus perfect te combineren met jouw andere (zelfstandige) activiteiten.

Enthousiast geworden? Stuur me je CV en motivatie!

Met vriendelijke groet,

Charlotte Gallis

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


1 reactie

  • Datum
    02-06-2016 12:06
    Plaats
    Den Bosch

    Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten