Informatie Architect Werk en Inkomen

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
30-05-2016
Periode
2 tot 6 maanden
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Utrecht
Reacties
0
Bekeken
513
Status
Gesloten
Referentie
IGB68104119

TOP-Opdrachtgevers

  • Helion IT 160 opdrachten
  • Yacht bv 31 opdrachten
  • KPN Consulting 244 opdrachten

Omschrijving

Bedrijfsomschrijving

Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers maar ook met kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Mocht u binnen 3 werkdagen niets horen bel ons dan even, dan is er mogelijk iets fout gegaan. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Functieomschrijving

Startdatum

27-06-2016

Einddatum

26-12-2016

Optie op verlenging

Ja

Aantal uur per week

36

Sluitingsdatum

13-06-2016 om 09:00 uur

Opdracht Omschrijving
Met de vier grote steden wordt gewerkt aan een gezamenlijke bedrijfsarchitectuur voor Werk in Inkomen (W&I), die realisatie van de strategie van W&I mogelijk maakt; als Informatie-architect werk je proactief mee aan het verder ontwikkelen van dit architectuurraamwerk. Je hebt hierin zowel een toetsende als adviserende rol. Dit raamwerk wordt gebruikt voor de veranderingen in het domein. Jouw rol is het inbrengen van architecturale expertise in deze veranderprogramma’s en in projecten. Jij weet als geen ander vanuit jouw ervaring wat de meerwaarde van onze architectuur is en hoe je dat gedegen in beeld krijgt; je geeft hierover gevraagd (en ongevraagd) advies. Daarnaast heb je een verbindende rol richting collega’s en vanuit Utrecht richting de G4 gemeenten. Je werkt voor de unit Bedrijfsvoering, team Informatie- en Procesmanagement (IPM) - onderdeel van Werk en Inkomen van Utrecht. Het taakveld IPM richt zich primair op de advisering over de verschillende bedrijfsvoeringfuncties met een Informatie en Proces component.

Dit breng je mee
Als informatiearchitect heb je inzicht in en gevoel voor de organisatie en (politieke) verhoudingen. Je neemt de business mee en bent in staat om het nut en de noodzaak van architectuur over de bühne te brengen door het te vertalen naar hen belevingswereld. Je kunt goed omgaan met weerstand en bent in staat om uiteenlopende belangen samen te brengen. Hierbij wordt een beroep gedaan op je analytisch vermogen en overtuigingskracht. Je hebt ruime ervaring met het zelfstandig maken van Project Start Architecturen over de verschillende architectuurlagen. In je aanpak toon je eigen initiatief, ben je positief kritisch en beschik je over een (stevige) persoonlijkheid. Je hebt lef en bent gedreven om als kartrekker te fungeren voor veranderingen op het gebied van architectuur.

Je weet je actief te positioneren als een betrouwbare en gerespecteerde partner, door makkelijk te communiceren op verschillende niveaus. Je werkt gestructureerd, neemt verantwoordelijkheid en bent transparant en duidelijk in je aanpak en bent in staat om met een brede blik naar je werk te kijken. Wij leveren onze dienstverlening voornamelijk in projecten. Dit houdt in dat je soms met piekbelasting te maken hebt waardoor je inzetbaarheid qua uren wisselend kan zijn.

Plek in de organisatie
De Informatiearchitect beweegt zich binnen het organisatieonderdeel Werk en Inkomen. Werk en Inkomen levert een bijdrage aan de leefbaarheid en sociale samenhang in de stad en richt zich met name op het vergroten van de zelfredzaamheid van inwoners van Utrecht. Dit doen we door mensen toe te leiden naar werk en in brede zin te ondersteunen met financiële regelingen en - dienstverlening. Werk en Inkomen is én blijft in beweging, mede door snel veranderende wet- en regelgeving en doorontwikkeling naar een moderne uitvoering. Werk en Inkomen richt zich daarbij
op innovatie om ook in de toekomst excellente dienstverlening te kunnen bieden aan klanten. Werk en Inkomen is het organisatieonderdeel waar nu veel belangrijke ontwikkelingen plaatsvinden als gevolg van o.a. de Participatiewet. Er gebeurt veel binnen het werkgebied. Data en optimalisering van informatie en processen speelt hierbij een belangrijke rol. Dit maakt dat je in de functie van Informatiearchitect echt het verschil kan maken!

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten