Procesdeskundige Werk

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
30-05-2016
Periode
Binnen een jaar
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Utrecht
Reacties
3
Bekeken
585
Status
Gesloten
Referentie
IGB68114214

TOP-Opdrachtgevers

 • Yacht bv 32 opdrachten
 • H Consultancy Groep b.v. 2554 opdrachten

Omschrijving

Bedrijfsomschrijving

Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers maar ook met kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Mocht u binnen 3 werkdagen niets horen bel ons dan even, dan is er mogelijk iets fout gegaan. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Functieomschrijving

Startdatum

13-6-2016

Einddatum

31-12-2016

Optie op verlenging

Ja

Aantal uur per week

24-36

Sluitingsdatum

3-6-2016 om 9:00 uur

In de functie van Informatie- en Procesadviseur ben je samen met collega’s binnen het team Informatie- en Procesmanagement (IPM) verantwoordelijk voor de ondersteuning van de implementatie, revisie en wijzigingen van de vastgestelde (deel)processen binnen de uitvoeringsorganisatie Werk en Inkomen. Werk en Inkomen zet stevig in op procesherontwerp (LEAN) en digitalisering. Daarnaast word je ingezet als Procesdeskundige ingezet in het programma Professional Portal.
Het programma Professional Portal/Innovatie realiseert de vernieuwing van de werkprocessen en de ondersteunende IT systemen binnen het sociale domein van de 4 grootste gemeenten in Nederland (G4). De procesdeskundige legt en onderhoudt contacten met de business en neemt deze mee, legt ontworpen processen vast, documenteert de processen en procedures volgens de afgesproken standaarden, draagt bij aan de vormgeving en uitvoering van opleidingstrajecten, in overeenstemming met de G4-benadering. Hij/zij legt, op basis van Archimate-specificaties, de input van business (specialisten) vast en zorgt voor een nadere detaillering en zorgt voor gestandaardiseerde registratie (BPMN 2.0) van de business-behoefte zodat die door de ontwikkelaars ontwikkeld/gebouwd/gerealiseerd kan worden in de Professional Portal.

Plek in de organisatie

Het team Informatie- en Procesmanagement maakt deel uit van de uitvoeringsorganisatie Werk en
Inkomen van de gemeente Utrecht. Werk & Inkomen is onderverdeeld in een aantal units waarvan de unit Bedrijfsvoering er één is. De unit Bedrijfsvoering is onderverdeeld in twee teams: Business Control en Informatie- en Procesmanagement (IPM).

Taak van het onderdeel

Werk en Inkomen (WenI) begeleidt mensen weer naar werk en als dat niet mogelijk is naar
maatschappelijke participatie (in samenwerking met partners in het sociaal domein). Daarnaast is WenI verantwoordelijk voor de uitvoer van de WWB (bijstandsuitkeringen), de individuele WMO verstrekking, overige minimaregelingen. Ook helpt WenI burgers met financiële schulden.
Het team IPM beheert en ontwikkelt in samenwerking met de uitvoering, Interne Bedrijven, G4 steden en de coöperatieve vereniging WiGo4It (IT-samenwerkingsverband van Utrecht, Amsterdam, Den Haag, Rotterdam) de processen en informatie systemen.

Functie-eisen

 • HBO/WO- werk- en denkniveau in de richting Informatie- en Procesmanagement;

 • Ruime kennis en ervaring als procesdeskundige;

 • Ruime ervaring met BiZZdesign Architect;

 • Kennis van en werkervaring in de gemeentelijke sector;

 • Kennis van de sociale domeinen Werk, Inkomen en Zorg is een pre;

 • Kennis van projectmanagementtechnieken zoals Prince2 en MSP;

Competenties

Communicatieve en schriftelijke vaardigheden, Resultaat gericht, Overtuigingskracht, Initiatiefrijk, Plannen en organiseren, Creativiteit, Inzicht in en gevoel voor de organisatie, Communicatief vaardig, Analytisch vermogen.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


3 reacties

 • Datum
  31-05-2016 08:45
  Plaats
  Hilversum

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  01-06-2016 14:13
  Plaats
  Vessem

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  02-06-2016 12:16
  Plaats
  Amstelveen

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten