IT Infrastructuur Inventarisatie Specialist

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
30-05-2016
Periode
2 tot 6 maanden
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Amsterdam
Reacties
1
Bekeken
566
Status
Gesloten
Referentie
IGB68115795

TOP-Opdrachtgevers

 • Helion IT 160 opdrachten
 • Yacht bv 31 opdrachten
 • KPN Consulting 243 opdrachten

Omschrijving

Bedrijfsomschrijving

Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers maar ook met kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Mocht u binnen 3 werkdagen niets horen bel ons dan even, dan is er mogelijk iets fout gegaan. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Functieomschrijving
Startdatum:01-07-2016

Einddatum

01-01-2017

Optie op verlenging

Ja

Aantal uur per week

16

Sluitingsdatum

09-06-2016 om 14:00 uur

Opdracht Omschrijving
De opdrachtgever is in het kader van zijn ICT visie 2015 bezig met het programma ICT Centraal waarin onder andere een gezamenlijke ICT-infrastructuur en standaard digitale werkplek worden geïntroduceerd. Doel hiervan is om alle medewerkers van de gemeente Amsterdam een flexibele en locatie-, tijd- en platformonafhankelijke werkplek te bieden, de Amsterdamse Digitale Werkplek (ADW). Onder leiding van het Programma ICT Centraal is gestart met de voorbereiding voor de migratie van de circa 15.000 werkplekken naar een Windows7-/Citrixomgeving. Daarbij hoort het centraliseren van alle ICT-infrastructuur. Voor deze grootschalige werkplekmigratie wordt gebruik gemaakt van de Migratie Management Methodiek (M3 ©). Het programma heeft een looptijd t/m eind 2016.

De functie is ondergebracht binnen het project Migratie ICT-infrastructuur onderdeel van het programma ICT Centraal. Je rapporteert aan de Manager Migraties / Hoofd Migratiemanagement Office.

In samenwerking met de rve’s en/of stadsdelen volledig, juist en tijdig verzamelen van relevante informatie voor de rve of het stadsdeel conform beschreven en geformaliseerd in het Inventarisatie Bestek met betrekking tot de volledige infrastructuur:

 • Inventariseren, beschrijven en vastleggen van LAN en WAN.

  • Inventariseren, beschrijven en vastleggen van file-, printservers en/of andere infrastructuur.

  • Inventariseren, beschrijven en vastleggen van applicatieservers en onderlinge verbanden met andere servers en/of andere infrastructuur.

  • Inventariseren, beschrijven en vastleggen van databaseserver en onderlinge verbanden met andere servers en/of andere infrastructuur.

  • Back-end applicatie inventarisatie.

  • Applicatie landschap inventarisatie.

De IT Infrastructuur Inventarisatie Specialist is samen met de migratiemanager verantwoordelijk voor de operationele uitvoering de inventarisatie bij de organisatieonderdelen van de opdrachtgever.

Functie-eisen

 • Je hebt een afgeronde MBO+ opleiding.

  • Je hebt minimaal 3 jaar ervaring met werkzaamheden zoals hierboven beschreven.

  • Je hebt minimaal 5 jaar ervaring met werken in grootschalige (5000+ werkplekken) werkplekmigratie projecten.

  • Je hebt aantoonbare ervaring met het uitvoeren van complexe inventarisatie trajecten ter voorbereiding van migraties en transities.

  • Je hebt aantoonbare ervaring met het uitvoeren van projecten binnen de overheid of semi-overheid.

  • Je hebt aantoonbare ervaring met het werken in politiek gevoelige structuren.

  • Je hebt aantoonbare ervaring met het uitvoeren van projecten in organisaties waarin meerdere ingrijpende transities tegelijkertijd worden uitgevoerd.

  • Je hebt aantoonbare, meerjarige ervaring met de migratie methode M3.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


1 reactie

 • Datum
  31-05-2016 10:15
  Plaats
  Amsterdam

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten