Specialist Radiofrequenties Coördinatie

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
30-05-2016
Periode
Binnen een jaar
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Utrecht
Reacties
1
Bekeken
487
Status
Gesloten
Referentie
IGB68116383

TOP-Opdrachtgevers

 • H Consultancy Groep b.v. 2547 opdrachten
 • Yacht bv 32 opdrachten

Omschrijving

Bedrijfsomschrijving

Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers maar ook met kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Mocht u binnen 3 werkdagen niets horen bel ons dan even, dan is er mogelijk iets fout gegaan. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Functieomschrijving

Startdatum

1-6-2016

Einddatum

1-6-2018

Optie op verlenging

Ja

Aantal uur per week

16

Sluitingsdatum

3-6-2016 om 18:00 uur

Als Specialist Radiofrequenties Coördinatie ben je verantwoordelijk voor de advisering op een specifiek toegewezen aandachtsgebied frequentiecoordinatie ter ondersteuning van de uitvoering van de nationale taak radiofrequntiecoordinatie. Je initieert, zet uit en verantwoordt analyses op geïntegreerde activiteiten.
Je zorgt voor de coördinatie van een goed verloop van het verkeers- en watermanagement op het gebied van scheepvaart- en watermanagement en advisering. Ook regel je processen in conform afspraken. Je initieert en realiseert de ontwikkeling van operationele kaders voor radiofrequentiecoordinatie, op afdelings- en landelijk niveau. Je weet de doelstellingen van RWS met behulp van transitiemanagement effectief om te zetten naar aanpassingen in beleid en het operationele proces. Je vertegenwoordigt operationeel de Nederlandse staat in de Gemeenschappelijke Nautische Autoriteit.

Je coördineert werkzaamheden en processen binnen jouw vakgebied en stemt jouw bijdrage aan crisiscoördinatie af met in- en externe partijen. Je weet interne en externe bronnen (collega’s en informatiesystemen) te benutten voor kennisinbreng in beleidsontwikkeling en operationele processen. Je werkt samen met collega’s binnen andere geledingen van Rijkswaterstaat die zich bezig houden op jouw vakgebied en met andere operationele adviseurs binnen de afdeling, bijvoorbeeld bij het opstellen van adviezen.

Je bewaakt continue of de operationele processen voldoen aan de gestelde kwaliteitseisen en borgt deze, maar je bent ook alert op mogelijkheden deze te verbeteren. In dit kader voer je evaluaties uit en/of zorg je voor de monitoring. Ook realiseer je de verbetering van de werkprocessen en werk je volgens de PDCA cyclus. Daarnaast weet je de klantwaarde door jouw werk te vergroten. Zo draag je met jouw kennis en ervaring bij aan de verbetering van de dienstverlening van Rijkswaterstaat.

Functie-eisen

 • Technische kennis over het functioneren van zenders/ontvangers

  • Aantoonbare ervaring (minimaal 10 jaar) met de operationele processen van Agentschap Telecom

  • Minimaal 3 jaar werkervaring bij Rijkswaterstaat waarvan de laatste opdracht maximaal 6 maanden terug heeft plaatsgevonden

  • Aantoonbare ervaring (minimaal 10 jaar) op het gebied van radiofrequentie coördinatie en aantoonbaar succesvol in concretisering van beleidsmatige verbetering

  • HBO werk- en denkniveau

  • Kennis van de diverse fases van het adviesproces

  • Aantoonbare ervaring en aantoonbaar succesvol in inhoudelijke ondersteuning

  • Een aantoonbaar netwerk op het gebied van radiofrequentie coördinatie

  • Ervaring in adviseren

  • Areaalkennis

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


1 reactie

 • Datum
  30-05-2016 16:31
  Plaats
  Rotterdam

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten