ICT Projectmedewerker

Opdrachtgever
Bergler ICT
Geplaatst op
30-05-2016
Periode
Niet relevant
Budget
Open
Op locatie
Omgeving Den Haag
Reacties
2
Bekeken
1162
Status
Gesloten
Referentie
BFS.87-FLNC-NL-300515

TOP-Opdrachtgevers

 • H Consultancy Groep b.v. 2528 opdrachten
 • Yacht bv 31 opdrachten

Omschrijving

De functie omvat twee hoofdactiviteiten (die ieder onder een andere afdeling vallen) 1) De eerste activiteit is in de rol van een ICT begeleider. De klant is op zoek naar een kandidaat die: Samenwerkende scholen kan begeleiden bij het juist inzetten van de applicatie; Mee kan denken over de roadmap van het product en meehelpen in Ontwikkelproces; Functioneel test van de applicatie; De relatie met een aantal partners begeleid. 2) De tweede activiteit is in de rol van een ketenadviseur.  Van de ketenadviseur wordt verwacht dat deze: Scholen en begeleiders die betrokken zijn bij innovatieve projecten, de zogeheten versnellingsvragen (primair onderwijs) en leerlabs (voortgezet onderwijs), kan ondersteunen bij vragen en met advies dat betrekking heeft op standaarden en open leermaterialen; praktijkkennis over het werken met leerdoelen, leermiddelen en leerinformatie verzamelt en deze gereed maakt voor publicatie; Met leveranciers van leermiddelen samenwerkt om de implementatie van standaarden in de praktijk te laten slagen. Het is voor de klant belangrijk dat deze twee activiteiten gecombineerd worden om kruisbestuiving te bevorderen.

Functiebeschrijving
Vereiste kennis en ervaring: Ervaring met het onderwijs; Ervaring met werken met ICT begeleiding binnen scholen (en/of samenwerkingsverbanden); Ervaring als docent (bij voorkeur Voortgezet Onderwijs); Kennis van open leermaterialen en het werken daarmee in scholen; Kennis van de standaarden voor de educatieve contentketen (NL-LOM, UWLR, Onderwijsbegrippenkader); Teamspeler; Flexibele instelling; SCRUM/Agile ervaring Gewenste kennis tools; Minimaal een jaar Arrangeren in Wikiwijs Maken; Google Apps. Vaardigheden Goede communicatieve vaardigheden; Goede analytische vaardigheden; HBO – academisch denkniveau; Een flexibele, proactieve werkhouding.

Arbeidsvoorwaarden
Standplaats: Omgeving Den Haag  Aantal uur: Per direct voor 32 uur Periode: 6 maanden met een optie op verlenging

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


2 reacties

 • Datum
  31-05-2016 13:59
  Plaats
  Rotterdam

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  01-06-2016 13:05
  Plaats
  Naaldwijk

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten